Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Η μαμά της είναι η καλύτερη γιαγιά- Το τρυφερό ποστ που δημοσίευσε!

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Μπόμπα, μετά από την απόκτηση των δίδυμων κοριτσιών της, είναι στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της και η μητρότητα της πηγαίνει πάρα πολύ.

Είναι η πιο χαρούμενη μανούλα, μιας και η Αριάνα και η Φιλίππα της έχουν "κλέψει" την καρδιά και τους έχει πολύ μεγάλη αδυναμία, μιας και δεν μπορεί με τίποτα να τους χαλάσει χατίρι.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που συνέχεια απασχολούν τα φώτα της δηοσιότητας, όχι μόνο με τις δημόσιες εμφανίσεις τους, αλλά και με τις δηλώσεις τους. Οι δυο τους, από τότε που απέκτησαν τα δυο παιδάκια τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αν και στην αρχή είχαν δυσκολευτεί αρκετά, μέχρι να βρουν τα πατήματά τους στην καθημερινότητα, μιας και έχει αλλάξει πάρα πολύ.

Το ζευγάρι είναι τυχερό, γιατί έχει και την πολύτιμη βοήθεια των γονιών του. Η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα έχει δημοσιεύσει πολλές φορές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά στιγμιότυπα με την μαμά της, η οποία την βοηθάει στο μεγάλωμα των διδύμων και συνέχεια την συμβουλεύει. Πριν από λίγη ώρα, η ίδια δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο, όπου η μητέρα της κρατάει στην αγκαλιά της την μια της κόρη, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Η καλύτερη γιαγιά"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved