Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Οι πιο ρομαντικές φώτο τους
Showbiz

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Οι πιο ρομαντικές φώτο τους

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη γιορτάζουν τον έρωτά τους! 

Είναι αναμφισβήτητα το πιο ευτυχισμένο και λαμπερό ζευγάρι της showbiz και το καλοκαίρι απέκτησε τα δίδυμα κορίτσια του!

Αυτή η μέρα τους βρίσκει να ζουν την απόλυτη ευτυχία κρατώντας στην αγκαλιά τους τα δύο κοριτσάκια τους που τόσο επιθυμούσαν να αποκτήσουν.

Το love story τους

Η Χριστίνα και ο Σάκης συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2015, όταν ο παρουσιαστής είχε βρεθεί στα γραφεία της πολυεθνικής εταιρείας όπου δούλευε τότε η Χριστίνα.

Η Χριστίνα είχε αναφέρει σε συνέντευξή της: «Του έκανα ξενάγηση και έτσι ειδωθήκαμε για πρώτη φορά, αλλά μερικούς μήνες μετά βρεθήκαμε ξανά, αυτή τη φορά σε business meeting, στο πλαίσιο ενός δικού μου project. Αφηγούμαστε πολύ διαφορετικά την ίδια ιστορία εκείνος κι εγώ! Ο Σάκης θα πει ότι έστησα όλη τη δουλειά μόνο και μόνο για να τον βρω! Παρ’ όλα αυτά, ήταν όντως μια επαγγελματική συνάντηση. Εκεί νομίζω πως έγινε το “κλικ” και στους δύο. Μόλις μιλήσαμε λίγο, έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πως αυτό τον άντρα θα τον παντρευτώ. Αφού χωριστήκαμε, βρήκε το τηλέφωνό μου και μου ζήτησε να βγούμε» και τρία χρόνια μετά παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στη Σίφνο.

Όσο για την πρόταση γάμου, έγινε μία ημέρα πριν ο Σάκης αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο Δημοκρατία, για τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν του Survivor.

Στις αρχές του 2017 η Χριστίνα Μπόμπα αποφασίζει να διοργανώσει ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς εκείνος θα έφευγε για τον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να παρουσιάσει το Survivor. Κατά τη διάρκεια του πάρτι ο παρουσιαστής άφησε άφωνη την αγαπημένη του όταν γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου μπροστά στους φίλους τους.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Σίφνο.

Τρία χρόνια μετά το γάμο τους έχουν αποκτήσει τα δίδυμα κορίτσια τους!

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων σας παρουσιάζουμε ρομαντικές φωτογραφίες του λαμπερού ζευγαριού της showbiz! Δείτε τες στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved