Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Είναι «Robocop» και με την... βούλα- Το «διασκεδαστικό» check- up!

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι σε άρτια ψυχολογική κατάσταση, κάτι που το αποδεικύνει συνεχώς, μιας και γυμνάζεται, για να έχει σωματική υγεία, αλλά και ένα γυμνασμένο κορμί. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους έλληνες παρουσιαστές και influencers, με πλήθος κοινού να τον παρακολουθεί καθημερινά και να ενθουσιάζεται με το περιεχόμενο, που επιλέγει ο ίδιος να ανεβάσει στα social media του.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μαζί με την γυναίκα του, Χριστίνα Μπόμπα, διανύουν ίσως μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής τους, μιας και από την στιγμή που ήρθαν στη ζωή τους οι κόρες τους, δεν μπορούν με τίποτα να κρύψουν την ευτυχία τους, που είναι συνεχώς ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους. Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει πλέον πατήσει το 40 του χρόνια και, αν και ο ίδιος γυμνάζεται καθημερινά και είναι πολύ δραστήριος, αποφάσισε να κάνει ένα τεστ κοπώσεως, με το οποίο θα μπορούσε να ελέγξει και την αντοχή του.

Ο παορυσιαστής, με σχετική του ανάρτηση στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο, με το οποίο δείχνει την διαδικασία του τεστ, γράφοντας: «Το 1ο μου τεστ κοπώσεως, γιατί έχουμε πατήσει τα 40 και η καρδιά θέλει φροντίδα! Not bad, από ότι λέει ο γιατρός…». Ο γιατρός βέβαια ακούγεται στο τέλος του βίντεο να λέει ότι είναι "Robocop" και ότι με την αντοχή του βάζει κάτω δυο εικοσάρηδες.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved