Αντίνοος Αλμπάνης: Το πρόβλημα υγείας που του άλλαξε τη ζωή και τα μηνύματα αισιοδοξίας!
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: Το πρόβλημα υγείας που του άλλαξε τη ζωή και τα μηνύματα αισιοδοξίας!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει μιλήσει πολλές φορές για την περιπέτεια που είχε περάσει με τον καρκίνο στο παρελθόν, θέλοντας να μεταδώσει το δικό του μήνυμα, που μας αφορά όλους. 

Είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πάρα πολύ μέσα από τους ρόλους, που ο ίδιος έχει ενσαρκώσει, τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει μοιραστεί πολλές φορές την ιστορία του, για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, καθώς ο ίδιος κινδύνεψε σοβαρά, αλλά πλέον έχει βγει νικητής από όλο αυτό και θέλει να μεταδώσει σε όλους ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, το οποίο και έχει να κάνει με την δύναμη που κρύβουμε όλοι μέσα μας και το ότι πρέπει να ξέρουμε να ξεπερνάμε έτσι τις δυσκολίες.

Μάλιστα, ο ηθοποιός σε σχετική του συνέντευξη είχε δηλώσει: «Έχω την πεποίθηση ότι κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να περνάει τις δυσκολίες της ζωής μόνος του. Κάθε άνθρωπος βέβαια, επιλέγει για τον εαυτό του και αποφασίζει πώς θα πορευτεί. Οι αποφάσεις αυτές δεν είναι πάντα σωστές. Και για το γεγονός ότι αρχικά αντιμετώπισα μόνος την ασθένεια μου δεν είναι ένα παράσημο το οποίο το κουβαλάω, λάθος ήταν και δεν θέλω να το επαναλαμβάνω αυτό το λάθος. Αυτό με απομακρύνει και από τον κόσμο, από τους ανθρώπους, από τις σχέσεις, από την οικογένεια, από το κοινό. Δεν θέλω να ζω έτσι»

Ο ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά, λέγοντας ότι η ασθένεια του καρκίνου δεν πρέπει να αποτελεί ταμπού, μιας και είναι μια πραγματικότητα και πολύς κόσμος ταλαιπωρείται με αυτό και χρειάζεται πολύ δύναμη

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved