Χάρις Αλεξίου: Δείτε την νυφούλα στον δεύτερο γάμο της, το 1992 - Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό
Showbiz

Χάρις Αλεξίου: Δείτε την νυφούλα στον δεύτερο γάμο της, το 1992 - Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Η Χάρις Αλεξίου είναι μία από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου και η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια σε πωλήσεις δίσκων στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Είναι μία από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες τραγουδίστριες και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού από τη δεκαετία του 1970. Έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους μεγάλους τραγουδιστές, μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς, παλαιότερους και νεότερους, είτε δισκογραφικά είτε σε μουσικές σκηνές, πίστες και συναυλίες.

Έχει εμφανιστεί στις κορυφαίες αίθουσες του κόσμου και έχει τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχει παντρευτεί δύο φορές, με τον Αχιλλέα Θεοφίλου (παραγωγό) και τον Σωτήρη Μπασιάκο (μάνατζέρ της). Έχει υιοθετήσει έναν γιο, τον Μάνο Θεοφίλου, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον αγαπημένο της φίλο, Μάνο Λοΐζο.

Η ίδια παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την 1η Μαρτίου 1992, τον τότε μάνατζερ της, Σωτήρη Μπασιάκο στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης, της οδού Αιόλου.

H Χάρις Αλεξίου είχε επιλέξει να φορέσει ένα λευκό νυφικό της και βέλο στο κεφάλι. Έλαμπε και η ευτυχία της ήταν διάχυτη. Ωστόσο ο «έρωτας» της είναι ο γιος της, Μάνος, ο οποίος έχει μία πολύ τρυφερή σχέση μαζί της και της έχει και τεράστια αδυναμία.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved