Ευλαμπία Ρέβη: «Δουλειά μου είναι να ενημερώνω τον κόσμο»
Showbiz

Ευλαμπία Ρέβη: «Δουλειά μου είναι να ενημερώνω τον κόσμο»

Η Ευλαμπία Ρέβη μπήκε στις τηλεοπτικές μας ζωές και ξεχώρισε για την αυθεντικότητα της.

Εχει καλύψει όλες τις σημαντικές εξελίξεις της τελευταίας δεκαετίας και έφτασε τον εαυτό της στα όρια του. Στόχος της παραμένει το ρεπορτάζ, ενώ η ανθρώπινη επικοινωνία είναι το ζητούμενο της.

Πριν από λίγο καιρό, αποκάλυψες ότι σου είχα προτείνει να, παραστείς σε πάρτι έναντι αμοιβής. Γιατί το έκανες;

Το κοινοποίησα απλώς για να ενημερώσω ότι υπάρχουν και αυτοί οι επιτήδειοι και ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις διαδικτυακές μας επαφές. Βασικός σκοπός ήταν να φτάσει αυτό το μήνυμα, ιδίως στις νεότερες ηλικίες.

Για ποιο ρεπορτάζ σου νιώθεις υπερήφανη;

Αν έπρεπε να ξεχωρίσω, θα επέλεγα την έρευνα το 2017 αναφορικά με κυκλώματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων στο Πεδίον του Αρεως, λίγα μέτρα μακριά από τη Γενική Αστυνομική; Διεύθυνση Αττικής. Μαζί με τον φωτορεπόρτερ Νίκο Οικονόμου καταφέραμε να διεισδύσουμε σε ένα τέτοιο κύκλωμα, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του και έτσι να βρεθούμε μπροστά σε ανήλικα αγόρια και κορίτσια που τα εξέδιδε έναντι λίγων ευρώ, με την ανοχή κοντινών ξενοδοχείων ημιδιαμονής. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα μάτια των παιδιών που έρχονταν σε διαπραγμάτευση μαζί μας, ούτε την αηδία που αισθάνθηκα, καθώς έπρεπε να προσποιηθώ ενδιαφέρον «αγοραστή». Η έρευνά μας οδήγησε σε εισαγγελική παρέμβαση και έκτοτε είδαμε σημαντικές δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. για να «καθαρίσει» η περιοχή. Η συνέντευξη που έχω ξεχωρίσει είναι αυτή με την Αΐσα, σκλάβα των τζιχαντιστών, το 2016. Είχε βιαστεί επανειλημμένως, κατάφερε να ξεφύγει και είχε προβεί σε αρκετές απόπειρες αυτοκτονίας ενώ βρισκόταν στη χώρα μας. Βρήκε το σθένος να μιλήσει δημόσια δείχνοντας το πρόσωπο της και σήμερα ακόμη προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, έχοντας κάνει νέα αρχή σε άλλη χώρα της Ευρώπης.

Είσαι χαμηλών τόνων άνθρωποι; Πώς διαχειρίζεσαι την αναγνωρισιμότητα;

Δουλειά μου είναι να ενημερώνω τον κόσμο, να κάνω καίριες ερωτήσεις που δίνουν απαντήσεις σε σημαντικά προβλήματα, να ερευνώ και να ψάχνω την αλήθεια, όπου κι αν κρύβεται, με σοβαρότητα, εγκυρότητα και ψυχραιμία. Φρονώ ότι κανείς δεν αντέχει κάποιον που δεν μιλά αλλά φωνάζει, που προχωρά σε δραματοποίηση της είδησης, φλυαρεί και κάνει τηλεόραση του '90 με βαρύγδουπες εκφράσεις και μακρόσυρτες τοποθετήσεις. Στην προσωπική μου ζωή είμαι τελείως διαφορετική, εντούτοις αυτός ο διαχωρισμός μου αρέσει. Οσον αφορά τη δημοσιότητα, δεν έχω αισθανθεί κάποια ιδιαίτερη αλλαγή. Κάνω ό,τι ακριβώς έκανα και πριν με μόνη διαφορά τη σαφέστατα εντονότερη αλληλεπίδραση με τον κόσμο. Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει στην ανάδειξη ακόμα περισσότερων ρεπορτάζ μέσω καταγγελιών που έφτασαν σε εμένα από τα social media και αισθάνομαι ευγνώμων.

Πηγή:Real Life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved