Βαρθακούρης: Backstage φωτό από τα γυρίσματα του νέου του τραγουδιού με πρωταγωνιστή τον Καφετζή
Showbiz

Βαρθακούρης: Backstage φωτό από τα γυρίσματα του νέου του τραγουδιού με πρωταγωνιστή τον Καφετζή

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα backstage γυρίσματα του νέου τραγουδιού του Χάρη Βαρθακούρη με συμπρωταγωνιστή τον James Καφετζή

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Χάρη Βαρθακούρη με τίτλο «Με Ποιο Δικαίωμα», με συμπρωταγωνιστή τον James από το survivor, και σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, και εμείς εξασφαλίσαμε αποκλειστικές εικόνες από τα backstage γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στην Γλυφάδα.

Ένα ερωτικό τραγούδι που έχει κάνει πάταγο, καθώς ο κόσμος το αγάπησε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Να σημειωθεί μάλιστα, ότι είναι το πρώτο music video του Χάρη έπειτα από 20 χρόνια.

Το «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)» είναι το πρώτο music video που κυκλοφορεί ο Χάρης Βαρθακούρης μετά από περίπου 20 χρόνια και κλέβει τις εντυπώσεις, όπως και το single.

Ο επιτυχημένος κι αγαπητός καλλιτέχνης και δημιουργός μας μεταφέρει την παράλληλη πορεία δύο ανδρών, τα βήματα των οποίων διασταυρώνονται εξαιτίας μιας γυναίκας.

Το «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)» είναι ένα «φρέσκο» ερωτικό τραγούδι, που κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις του κοινού και των ραδιοφώνων. Τη μουσική υπογράφουν ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Τάσος Λυμπέρης και τους στίχους ο Νίκος Ρωμανός και ο Γιάννης Πάριος.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το videoclip

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved