Ιωάννα Μαλέσκου: Είναι θετική στον κορονοϊό; - Η αιχμηρή απάντησή της
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Είναι θετική στον κορονοϊό; - Η αιχμηρή απάντησή της

Η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε την δική της απάντηση σε όλα όσα γράφονται για εκείνη.

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία… τρέχουν ραγδαία και πολλές εκπομπές έχουν επηρεαστεί από αυτό, καθώς οι ενημερωτικές εκπομπές είναι σε πρώτο πλάνο.

Έτσι όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες μέρες η εκπομπή «Love it» θα βρίσκεται εκτός αέρα αυτή την εβδομάδα καθώς ο Σκαι αποφάσισε να δώσει τη θέση της ψυχαγωγίας στην ενημέρωση.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν διάφορα δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως η παρουσιάστρια είναι θετική στον κορονοϊο και για αυτό η εκπομπή δεν προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media αποφάσισε να δώσει την δική της απάντηση σε όλα όσα ακούγονται. Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται μέσα στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού και δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους της το αρνητικό της τεστ, διαψεύδοντας όσα γράφτηκαν για αυτή.

«Πολλές φορές η θετική διάθεση προκύπτει μέσα από… αρνητικά τεστ. Μην πιστεύετε όσα ακούτε για μένα! Είμαι καλά. Γεια σας τώρα», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved