GNTM: H συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς του Έντουαρντ για την Ουκρανία: «Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω»
Showbiz

GNTM: H συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς του Έντουαρντ για την Ουκρανία: «Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω»

Ο Έντουαρντ Στεργίου, τον οποίο γνωρίσαμε στο GNTM και απολαύσαμε ως χορευτή στο Dancing with the stars φέτος, δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος σε όλα αυτά που γίνονται στην πατρίδα του. 

Ο γοητευτικός νέος ο οποίος είχε κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από το ριάλιτι μοντέλων έχει μιλήσει για την καταγωγή του στην Ουκρανία για την οποία είναι περήφανος.

Ο ίδιος, σε μία κίνηση ανθρωπιάς, ανακοίνωσε ότι με τον τρόπο του θα βοηθήσει τους συμπατριώτες του. Όπως έγραψε στο συγκινητικό του μήνυμα, ο Έντουαρντ θα δώσει όλα τα έσοδά του από τα social media για τον μήνα που διανύουμε στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στην Ουκρανία καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν τον μεγάλο εφιάλτη του πολέμου.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όλοι εμείς που τυχαία έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίζουμε να ζούμε “κανονικά”, να εργαζόμαστε, να ξυπνάμε ελεύθεροι και να σχεδιάζουμε το μέλλον, καλούμαστε να κάνουμε το αυτονόητο για αυτούς που η μοίρα τους το στερεί. Και όταν έχεις εσύ ο ίδιος στερηθεί πολλά, είναι μεγάλη ικανοποίηση να προσφέρεις.

Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να προσφέρω όλα μου τα έσοδα από τις συνεργασίες μου στα social media για όλο τον Μάρτιο, σε ανθρωπιστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία με την ελπίδα οι άνθρωποι να μην ορίζονται από το χρώμα, την εθνικότητα, την καταγωγή, τα χαρακτηριστικά, το φύλο».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved