Εβελίνα Παπούλια: Η αινιγματική ανάρτησή της και τα νυφικά! Παντρεύεται ξανά;
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: Η αινιγματική ανάρτησή της και τα νυφικά! Παντρεύεται ξανά;

Η Εβελίνα Παπούλια προκάλεσε έναν μικρό... χαμούλη με την ανάρτηση μιας φωτογραφίας της στο Instagram μέσα σε νυφικά!

Η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο της Ιωάννας Γαλανού στη σειρά Ήλιος του ΑΝΤ1, ανέβασε μία φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει ανάμεσα σε νυφικά, πολύ χαρούμενη. Το... υπονοούμενο που άφηνε ενισχύθηκε από τα όσα έγραψε στη λεζάντα:

"Τρίτη 15.03 η μεγάλη μέρα! 👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ Θέλω την άποψη σας!!! Ποιο από τα δύο;"

Καταλαβαίνετε μετά από αυτό τι έγινε από σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους που επίμονα τη ρωτούσαν τι συμβαίνει και αν πρόκειται να παντρευτεί.

Η Εβελίνα Παπούλια, να θυμίσουμε, έχει παντρευτεί δύο φορές.

Με τον πατέρα της κόρης της, επίσης ηθοποιό, Γιώργο Λιάντο είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Δεν ήταν να παντρευτούμε. Κάναμε πρώτα πολιτικό με τον Γιώργο. Είχε διαδικασία απίστευτη η αναγνώριση του παιδιού. Δεν ήταν στα πλάνα μας. Ο θρησκευτικός έγινε εξαιτίας της βάφτισης. Έτσι έγινε, πολύ απλά, όχι με ιδιαίτερη σκέψη και ωριμότητα. Ούτε εκείνος μπορούσε να ζήσει με τα δικά μου ελαττώματα. Ο γάμος μας ήταν σαν πάρτι. Με τον Γιώργο, χωρίσαμε λίγο πριν παντρευτούμε, νομίζω έτσι είχε συμβεί. Το σημαντικό ήταν το παιδί. Είχαμε τσακωθεί πριν τον γάμο… Παντρευτήκαμε και ήμασταν του τρελού. Το παλέψαμε με τον Γιώργο, αλλά δεν μας βγήκε».

Για το δεύτερο γάμο της με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα είχε πει επίσης: «Στον δεύτερο γάμο μου ένιωσα στην τελετή πως δεν ξέρω τον σύντροφό μου. Μου είπε να παντρευτούμε σε πύργο στην Σκωτία. Μου έκανε πρόταση εκεί ο Παναγιώτης. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, ήταν του ονείρου. Πολιτικός γάμος ήταν. Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη και συγκινημένη. Ήταν ένα πολύ συναισθηματικό πράγμα. Είχα ενθουσιαστεί αλλά όχι… Είχα χωρίσει πολύ πριν τους παντρευτώ. Δεν έχω καταλάβει. Ήμουν τόσο ρομαντική, πίστευα τόσο πολύ σε αυτό που ήθελα να το ζήσω και να το βιώσω. Πίστευα ότι θα μπω σε μια σύμβαση, δεν ήταν πάνω στον έρωτα ή πάνω σε μια τρέλα. Ή να είμαι σίγουρη ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου».

Η Εβελίνα Παπούλια δεν αρέσκεται σε δημοσιοποίηση των προσωπικών της όμως πέρυσι είχε αποκαλύψει πως ήταν σε σχέση επί έξι χρόνια με παιδικό της φίλο, χωρίς όμως να κάνει άλλες αποκαλύψεις.

Λέτε να τη δούμε και τρίτη φορά νυφούλα; Κοντοζυγώνει η 15η Μαρτίου! Ίδωμεν!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved