Το συγκινητικό μήνυμα της Εβελίνας Παπούλια για την κόρη της, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας!
Showbiz

Το συγκινητικό μήνυμα της Εβελίνας Παπούλια για την κόρη της, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας!

Η Εβελίνα Παπούλια έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και η ίδια το έχει δηλώσει πολλές φορές δημόσια, καθώς και το πόσο περήφανη νιώθει για εκείνη. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πολλές φορές, μέσα από τους ρόλους, που η ίδια έχει ενσαρκώσει, τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Εβελίνα Παπούλια καμαρώνει πολύ για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, με την οποία έχει μια εξαιρετική και ιδιαίτερη σχέση. Μάλιστα, η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές το ότι νιώθει πολύ περήφανη για την κόρη της και για τα βήματα που έχει κάνει εκείνη στην υποκριτική, αφού την φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA "Η γη της ελιάς".

Πριν από λίγες ώρες, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της, εν όψει της ημέρας της γυναίκας. Η Εβελίνα Παπούλια της εύχεται χρόνια πολλά, λέγοντας ότι πλέον έχει γίνει μια πολύ όμορφη γυναίκα, έτοιμη να εκπληρώσει τα όνειρά του.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά «Το μωρό μου είναι πια γυναίκα!! Χρόνια πολλά και καλά ζωή μου…γεμάτα δικαιοσύνη αγάπη σεβασμό ισότητα δύναμη και ελευθερία ! Σε λατρεύω καρδιά μου!! Περηφάνια μου ! Μαμά μου χρόνια πολλά!!!! Χωρίς εσένα ( και τον μπαμπα ) δεν θα υπήρχαμε»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved