Aφροδίτη Λιάντου: «Ήταν συνειδητή η απόφαση να ακολουθήσω τον καλλιτεχνικό δρόμο»
Showbiz

Aφροδίτη Λιάντου: «Ήταν συνειδητή η απόφαση να ακολουθήσω τον καλλιτεχνικό δρόμο»

Ως Μυρτάλη στη «Γη της Ελιάς» έκανε επί της ουσίας το τηλεοπτικό της ντεμπούτο η Αφροδίτη Λιάντου.

Η νεαρή ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το αν ήταν συνειδητή απόφαση να ακολουθήσει έναν καλλιτεχνικό δρόμο και τι άλλο της είχε περάσει από το μυαλό να κάνει.

Μεγαλώνοντας είχες αίσθηση του καλλιτεχνικού χώρου στον οποίο ανήκε η μητέρα σου;

Σίγουρα! Με έπαιρνε άλλωστε πολλές φορές μαζί της. Η μητέρα μου ανέκαθεν αγαπούσε τη δουλειά της, κάτι το οποίο περνούσε και σε μένα, με αποτέλεσμα να θεωρώ πολύ όμορφο αυτόν το χώρο. Επιπλέον, μου άρεσαν πάντα η μουσική και το μιούζικαλ. Ήμουν από μικρή σε χορωδίες, έκανα μαθήματα φωνητικής, ενώ από τα 13 μου άρχισα να δίνω εξετάσεις για διπλώματα θεωρίας και φωνητικής. Στη συνέχεια σπούδασα στο Λονδίνο και έχω κυκλοφορήσει κάποια τραγούδια.

Οπότε, ήταν συνειδητή η απόφαση σου να ακολουθήσεις έναν καλλιτεχνικό δρόμο;

Ναι, υπήρχε στην καθημερινότητα μου από πολύ νεαρή ηλικία μια αίσθηση του τι ήθελα να κάνω. Σίγουρα κάποιες στιγμές άλλαζα γνώμη και σκεφτόμουν άλλα πράγματα. Ωστόσο η μουσική και το μιούζικαλ δεν έφευγαν ποτέ από τη ζωή ή το μυαλό μου. Όταν ήμουν στη δευτέρα γυμνασίου -αν θυμάμαι καλά-, με ρώτησε η μητέρα μου τι ήθελα να κάνω ώστε να καταλάβω πού θα δώσω περισσότερο βάρος και της απάντησα ότι ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική και το μιούζικαλ. Έτσι, αφοσιώθηκα εκεί.

Τι άλλο σου είχε περάσει από το μυαλό να κάνεις;

Μου άρεσε πολύ η φυσική και ήμουν αρκετά καλή, οπότε για ένα διάστημα σκεφτόμουν να ασχοληθώ με αυτήν. Μετά μου έφυγε, αποδέχθηκα πως είμαι καλλιτεχνική φύση.

Η υποκριτική, ως πρόζα και όχι ως μέρος μιούζικαλ, πώς προέκυψε;

Δεν ήταν κάτι που είχα αποφασίσει. Μου έτυχε ωστόσο αυτή η τεράστια ευκαιρία να παίξω στη «Γη της ελιάς». Μου έγινε η πρόταση την περίοδο κατά την οποία είχα ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο Λονδίνο και είχα επιστρέψει στην Ελλάδα. Λόγω καραντίνας, δεν υπήρχαν δουλειές και δεν γίνονταν lives για να μπορέσω να αναπτύξω αυτό το κομμάτι. Γι' αυτό, αποδέχθηκα αμέσως την πρόταση, καθώς θεώρησα πως θα με εξελίξει σε πολλούς τομείς, ακόμα και σε εκείνον της μουσικής. Για παράδειγμα, για να παίξεις σε ένα βιντεοκλίπ, βοηθά να έχεις επιπλέον γνώσεις υποκριτικής. Πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα ότι μου άρεσε πολύ η υποκριτική, πολύ περισσότερο απ’ όσο περίμενα.

Ο ρόλος της Μυρτάλης ωστόσο, δεν είναι η πρώτη σου τηλεοπτική εμφάνιση.

Όχι, είχα κάνει ένα πέρασμα από το «Μπρούσκο», αλλά δεν ήταν σκηνή με acting. Απλώς, τραγουδούσα ένα δικό μου κομμάτι. Υπήρχε περισσότερο η αίσθηση βιντεοκλίπ και όχι ρόλου. Επομένως, μπορώ να πω ότι το βάπτισμα, του πυρός σε ό,τι αφορά την υποκριτική το πήρα στη «Γη της ελιάς».

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved