Τσαλταμπάσης: «Ένας κύριος με αγκάλιαζε και δεν ήξερα πώς να τον ξεκολλήσω, ήταν και μεγαλόσωμος»
Showbiz

Τσαλταμπάσης: «Ένας κύριος με αγκάλιαζε και δεν ήξερα πώς να τον ξεκολλήσω, ήταν και μεγαλόσωμος»

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα συνάντησε το Θανάση Τσαλταμπάση, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τελευταία της παράσταση, τη ζωή με τη σύντροφό του και πολλά πολλά άλλα.

«Από μικρός έβλεπα πολύ θέατρο με τους γονείς μου. Πάντα ένιωθα πιο άνετα πάνω στη σκηνή. Ήμουν ένα ντροπαλό παιδί και παραμένω εσωστρεφής. Ήμουν 14 ετών όταν ξεκίνησα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν όλο σαν παραμύθι. Σε εκείνη την παράσταση “έφυγε” η Αλίκη», ανέφερε ο αγαπημένος ηθοποιός για το ξεκίνημά του στο πλευρό της μεγάλης πρωταγωνίστριας.

«Η αναγνωρισιμότητα δεν ήταν τρομακτική ποτέ, μου άρεσε. Στην αρχή ένιωθα άβολα μόνο με το “πες μας κάτι να γελάσουμε”», αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ μίλησε και για μερικές «περίεργες στιγμές που έχει ζήσει με θαυμαστές του.

«Μου έχουν ζητήσει πάνω στην μπουκιά, στην ηλιοθεραπεία, στη θάλασσα, να βγούμε φωτογραφία. Ένας κύριος με αγκάλιαζε και δεν ήξερα πώς να τον ξεκολλήσω, ήταν και μεγαλόσωμος», είπε χαρακτηριστικά.

«Υπήρχαν φορές στο “Ευτυχισμένοι μαζί” που δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε σκηνή από τα γέλια. Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος στην ουσία του, με πολύ χιούμορ παράλληλα. Είναι πολύ δοτικός, μου έδινε άπειρο χώρο και χρόνο», είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» και τη συνεργασία του με το Γιάννη Μπέζο.

Αναφερόμενος σε όσα κάνει αυτή την περίοδο, ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε ότι «Συμπρωταγωνιστώ με τη σύζυγό μου και το απολαμβάνουμε», αναφερόμενος στην παράσταση «Κατά φαντασίαν ασθενής» στο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, όπου συμπρωταγωνιστεί με τη σύζυγό του, Αγοραστή Αρβανίτη.

«Δεν είμαι ούτε κατά ούτε υπέρ του γάμου, είμαι υπέρ του όπως νιώθει ο κάθε άνθρωπος. Είμαι τόσο πλήρης με τη σχέση μου που δε νιώθω ότι χρειάζεται κάτι άλλο. Αλλά δεν έχουμε και πρόβλημα αν προκύψει ο γάμος. Με την Αγοραστή νομίζω από την αρχή το αισθανθήκαμε και το δείξαμε ο ένας στον άλλον», είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης κλείνοντας, αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved