Showbiz

Κώστας Φραγκολιάς: Oι ευχές για την σύντροφό του και η αποκάλυψη για τον γάμο Αντωνά- Σοϊλέδη!

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Φραγκολιάς έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τον επερχόμενο γάμο του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, ενώ ταυτόχρονα ευχήθηκε και στην γυναίκα της ζωής του, όπως έχει χαρακτηρίσει πολλές φορές την σύντροφό του, Δώρα. 

Είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους χαρακτήρες της ελληνικής showbiz, όπου το τηλεοπτικό κοινό τον έχει λατρέψει ανά τα χρόνια, μιας και ο ίδιος έχει καταπιαστεί με πολλούς τομείς, όπως η υποκριτική, το modeling, αλλά και η παρουσίαση.

Ο Κώστας Φραγκολιάς βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται", μετά από την απουσία καθώς του Δημήτρη Πανόπουλου και του Παναγιώτη Ραφαηλίδη, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, αλλά και της Εβελίνας Νικόλιζα, η οποία είχε φαρυγγίτιδα. Πριν από λίγες ώρες και λόγω της ημέρας, ο ίδιος ευχήθηκε δημόσια στην σύντροφό του, Δώρα, για την ονομαστική της γιορτή. Μάλιστα, ο ίδιος την έχει χαρακτηρίσει ως γυναίκα της ζωής του, ενώ έχει δηλώσει πολλές φορές το πόσο πολύ ερωτευμένος είναι μαζί της.

Παράλληλα, ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε και στον γάμο του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες από τώρα και ο ίδιος θα είναι κουμπάρος, μιας και του έγινε η πρόταση πριν από περίπου ένα εξάμηνο.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε: «Θα γίνει του “Κουτρούλη”. Θα παντρέψω τον Άρη με την Μαρία. Μας έχει γίνει πρόταση εδώ και έξι μήνες και την αποδεχτήκαμε. Η Μαρία έχει την αγωνία της μην χτυπήσει. Σαν χαρακτήρας είναι μια χαρά. Αυτό που ξέρουμε εμείς, αυτό ακριβώς βλέπουμε.

Έχω σκεφτεί ότι είναι μια καλή ευκαιρία να αποφύγει πάρα πολλά πράγματα με τις ετοιμασίες τώρα που λείπει, γιατί οι γυναίκες σε αυτά είσαστε κάπως. Το έχουμε έτοιμο το κοστούμι. Το έχουμε βρει, το έχουμε μιλήσει, είμαστε κομπλέ. Τον βλέπω και για νικητή, και θα χαρώ γιατί θα είναι ο πρώτος διάσημος που θα έχει κερδίσει»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved