Άκρως αποκαλυπτικός ο Χρυσοστόμου: «Σε όλη την πορεία έχω δεχθεί απαξίωση ακόμη και με λεκτική βία»
Showbiz

Άκρως αποκαλυπτικός ο Χρυσοστόμου: «Σε όλη την πορεία έχω δεχθεί απαξίωση ακόμη και με λεκτική βία»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου «άνοιξε» την καρδιά του και εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην επαγγελματική του πορεία.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου με αφορμή την παράσταση «Το σώσε» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, για την εμπιστοσύνη αλλά και την αγάπη.

Ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά:«Όταν ένας ηθοποιός έχει ανέβει πολλές φορές στη σκηνή, είναι χορτασμένος από αυτό και έχει την ευαισθησία του πόσο εκτεθειμένος είναι κάποιος εκεί πάνω λειτουργεί πολύ τρυφερά από κάτω προς τα πάνω. Όχι απαξιωτικά. Εγώ αυτό που έχω περάσει σε όλη την πορεία μου είναι το απαξιωτικό που μπορεί να γίνει με μια απλή κίνηση ή λεκτική βία».

Στη συνέχεια είπε:«Στην προσωπική μου ζωή με έχουν φροντίσει πάρα πολύ απλά μπορεί καμιά φορά να μην το μεταβολίζω ή να μην το δέχομαι. Δεν πιστεύω εύκολα και δεν έχω εμπιστοσύνη, ακόμα παλεύονται αυτά. Όλα είναι μπουρδουκλωμένα μέσα στο να με φροντίζει κάποιος».

Τέλος ο Γιώργος Χρυσοστόμου δήλωσε:«Η συναισθηματική πίστα είναι χαοτική όσο δρόμο κι αν κάνεις γιατί έχει να κάνει πάντα με ένα σύστημα και είναι πάντα σε σχέση με έναν άλλον. Είναι δύσκολο πράγμα εν τέλει η αγάπη».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved