Σπύρος Μπιμπίλας: Ευχαρίστησε δημόσια την Σίσσυ Χρηστίδου: Η πράξη της που τον συγκίνησε!
Showbiz

Σπύρος Μπιμπίλας: Ευχαρίστησε δημόσια την Σίσσυ Χρηστίδου: Η πράξη της που τον συγκίνησε!

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε πριν από λίγες ώρες στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μιλώντας για το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, αλλά και τους στόχους, που έχουν συνολικά θέσει. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, ο οποίος και έχει λατρευτεί από το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και γενικότερα, μέσα από την δράση του και ιδιαίτερα μετά τις καταγγελίες, που αφορούν το ελληνικό #metoo.

O Σπύρος Μπιμπίλας, συνδέθηκε σήμερα (12-3) στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Χαμογέλα και Πάλι", με κεντρικό θέμα την οριστική διαγραφή από το ΣΕΗ του Παύλου Χαϊκάλη, του Γιώργου Κιμούλη και του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι η συνεδρίαση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών πραγματοποιήθηκε εχθές (11-3), με την οριστική απόφαση να γνωστοποιείται περί τις αρχές Απριλίου. Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε για τους στόχους, που έχουν τεθεί από το σωματείο, μιας και οι ίδιοι χρειάζονται στήριξη και το προσπαθούν καθημερινά πολύ.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Λίγες ώρες μετά από την σύνδεσή τους στην τηλεοπτική εκπομπή, ο Σπύρος Μπιμπίλας, με σχετική του δημοσίευση στο Facebook θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την Σίσσυ Χρηστίδου, μιας και, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ήταν εκείνη που κατέθεσε ένα σημαντικό ποσό στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας ΣΕΗ.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά την Σίσσυ Χρηστίδου που μετά την συνομιλία μας μέσω skype στην εκπομπή της ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ήταν η πρώτη που κατέθεσε στον λογαριασμό του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελληνων Ηθοποιών) τα πρώτα 200 ευρώ για την πραγματοποίηση των στόχων μας και έτσι έδωσε μήνυμα για όλους τους άλλους που αλλωστε δημόσια έχουν πει ότι συμφωνούν με το δίκαιο αίτημά μας."

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved