Τζούλια Νόβα: Θετική στον κορονοϊό- Το story που «πρόδωσε» ότι βρίσκεται σε καραντίνα!
Showbiz

Τζούλια Νόβα: Θετική στον κορονοϊό- Το story που «πρόδωσε» ότι βρίσκεται σε καραντίνα!

Η Τζούλια Νόβα ενημέρωσε ετου διαδικτυακούς της φίλους ότι έχει νοσήσει από κορονοϊό, με την ίδια να περνά τον χρόνο της στο σπίτι, μέχρι να περάσουν οι απαραίτητες ημέρες καραντίνας. 

Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες παρουσιάστριες του κοινού, το οποίο και την παρακολουθεί πολύ στενά και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Τζούλια Νόβα, πριν από λίγους μήνες, έγινε για πρώτη φορά μανούλα, με την ίδια και τον σύζυγό της να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, με τον ερχομό της κόρης τους, την οποία υπεραγαπούν και είναι πλέον η απόλυτη προτεραιτότητά τους.

Πριν από λίγες ώρες, η Τζούλια Νόβα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σχετικό story, με το οποίο ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και έτσι η ίδια βρίσκεται στο σπίτι, μιας και πρέπει να περάσουν οι απαραίτητες ημέρες καραντίνας, ώστε να μπορέσει να είναι καλάα και να μπορεί να κυκλοφορήσει και πάλι έξω.

Μάλιστα, στην φωτογραφία που δημοσίευσε είδαμε ότι η ίδια φαίνεται να είναι καλά στην υγεία της. Πολλοί ήταν σίγουρα εκείνοι, που έσπευσαν να την ευχηθούν να το περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Η Τζούλια Νόβα έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία της την λέξη "Quarantine", χρησιμοποιώντας ένα σχετικό GIF.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος Ουκρανία: Τζούλια Νόβα: «Καλούν όλα τα αγόρια και τους άντρες μέχρι 60 να πολεμήσουν»

Πόλεμος Ουκρανία: Συγκλονισμένη η Τζούλια Νόβα με τις εξελίξεις στην πατρίδα της! Τα post της!

Μικρούτσικος: «Γυναίκες διευθυντικών θέσεων μού "ρίχτηκαν"» - Η επική ατάκα της Καινούργιου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved