Γρηγόρης Γκουντάρας-Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν είμαστε αρρωστάκια με την τηλεόραση»
Showbiz

Γρηγόρης Γκουντάρας-Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν είμαστε αρρωστάκια με την τηλεόραση»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα αποκάλυψαν εάν έχουν αποφασίσει αν θέλουν να πορεύονται τηλεοπτικά ως ζευγάρι.

Επίσης, ανέφεραν τι άλλο βλέπουν στην ΤV και αν θέλουν να έχουν πάντα plan b στη δουλειά.

Η σεζόν τελειώνει, έχετε αποφασίσει αν θέλετε να πορεύεστε τηλεοπτικά ως ζευγάρι;

Γρηγόρης Γκουντάρας: Σίγουρα δεν αποτελεί επαγγελματικό στόχο, μακάρι όμως να ξαναγίνει, θα επιλέξουμε την πρόταση που θα μας κάνει χαρούμενους, που θα μας φθείρει λιγότερο και θα μας δίνει περισσότερο χρόνο να είμαστε κοντά στα παιδιά μας.

Ναταλί Κάκκαβα: Προτεραιότητα είναι η οικογένεια και τα παιδιά, φέτος δυσκολευτήκαμε με την εκπομπή του Σαββατοκύριακου και το πρόγραμμα με τους γιους μας. Εγώ το δηλώνω και δημόσια περνάω πολύ καλά στο πλευρό του Γρηγόρη. Ηταν βοηθός και συνοδοιπόρος. Λατρεύω την ασφάλεια που μου δίνει, είμαι η μεγαλύτερη του θαυμάστρια, οπότε δεν θα τον αποχωριζόμουν ούτε επαγγελματικά αν αυτό ήταν εφικτό! Οποια είναι δίπλα στον Γρηγόρη, και στην τηλεόραση, είναι τυχερή. Επαγγελματίες σαν εκείνον είναι ελάχιστοι, με τόση εντιμότητα και σεβασμό.

Τι άλλο βλέπετε στην TV;

Γρηγόρης Γκουντάρας: Παρακολουθώ τα πάντα για να έχω άποψη.

Ναταλί Κάκκαβα: Τα πάντα! Βλέπουμε tα πάντα και το παραδεχόμαστε βέβαια, και τα ριάλιτι. Αγαπάμε την τηλεόραση, εγώ ακόμη και δουλειές να κάνω, έχω ανοιχτή τηλεόραση.

Γρηγόρη, παρακολουθείς τις εκπομπές της Κατερίνας Καινούργιου και της Ελένης Μενεγάκη, με τις οποίες στο παρελθόν όχι μόνο συνεργάστηκες αλλά ανέπτυξες και ισχυρούς δεσμούς;

Βεβαίως και οι δύο άλλαξαν τηλεοπτική στέγη, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Ομως και οι δύο χα έχουν καταφέρει εξαιρετικά και θα τολμήσω να πω ότι φέτος η Ελένη Μενεγάκη στο πρόσωπο του Δημήτρη Ουνγαρέζου έχει βρει έναν συνεργάτη που την κάνει να περνά καλά. Η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος που με συγκίνησε πολύ, ειδικά στο τέλος της συνεργασίας μας. Ηξερε τα επόμενα βήματα μου αλλά δεν είπε τίποτα, με προστάτεψε. Είναι ένα γενναιόδωρο πλάσμα με τους συνεργάτες της και την έχω στην καρδιά μου. Για την Ελένη τι να πω! Χαίρομαι που μιλάμε ξανά, που αφήσαμε πίσω ό,τι είχε γίνει.

Εκτός τηλεόρασης, έχετε ανοίξει το δικό σας ζαχαροπλαστείο κι εσύ Ναταλί έχεις τη δική σου σειρά με μαγιό... Θέλετε να έχετε πάντα plan b στη δουλειά;

Γρηγόρης Γκουντάρας: Το μυαλό μας δουλεύει συνέχεια. Και οι δύο αυτές δουλειές έγιναν όταν έκλεισε το ΜΕGΑ και η Ναταλί δεν είχε δουλειά και όταν εγώ απολύθηκα από τον ΑLΡΗΑ. Δεν γινόταν να μην έχουμε δουλειά. Τα κάναμε και ία δουλεύουμε εμείς οι ίδιοι. Πρέπει να είσαι από πάνω για να πετύχεις κάτι. Αν πρέπει πάντως να καταλήξω κάπου, θα πω ότι δεν είμαστε αρρωστάκια με την τηλεόραση.

Ναταλί Κάκκαβα: Είναι η έκτη χρονιά που σχεδιάζω μαγιό, πάει πολύ καλά και είμαι ευγνώμων. Οταν έμεινα χωρίς δουλειά, στο τότε «κλείσιμο» του ΜΕΘΑ, αν και έγιναν κάποιες προτάσεις, δεν έκανα κάτι γιατί ήθελα να είμαι χαρούμενη σε αυτό που κάνω. Και τα κατάφερα. Μου αρέσουν τα όσα κάνουμε και εκτός τηλεόρασης, γιατί για εμάς είναι κανονικές δουλειές, να τονίσω. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να τα κάνουν οι άλλοι για εμάς.

Πηγή:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved