Σάκης Τανιμανίδης: Η βόλτα με την κουμπάρα του, Μαρίνα Βερνίκου και τα... ασορτί leather jackets!
Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Η βόλτα με την κουμπάρα του, Μαρίνα Βερνίκου και τα... ασορτί leather jackets!

Για βόλτα στο κέντρο της Αθήνας βγήκε ο γνωστός παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης μαζί με την κουμπάρα του Μαρίνα Βερνίκου, με τη γυναίκα της ζωής του Χριστίνα Μπόμπα και τα κοριτσάκια τους να παίρνουν... απουσία!

Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη φωτογράφο Μαρίνα Βερνίκου , η οποία είναι φίλη και κουμπάρα του, απόλαυσαν μια ήσυχη βόλτα χωρίς τα παιδάκια τους, στο κέντρο της Αθήνας για να ξεφύγουν λίγο από τις επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις.

Για την βόλτα τους φόρεσαν casual ρούχα επιλέγοντας και οι δυο για πανωφόρι ένα μαύρο leather jacket και το συνδύασαν με μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά, για να περπατήσουν με άνεση στους κεντρικούς μας δρόμους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα εδώ και αρκετά χρόνια διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις τόσο με τη Μαρίνα Βερνίκου όσο και με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη. Τον Σεπτέμβριο του 2018 αυτή η φιλία επισφραγίστηκε με τον γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα στη Σίφνο, όπου ήταν κουμπάροι η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης.

Δείτε την gallery που ακολουθεί με στιγμιότυπα από τη χαλαρή βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας:

Διαβάστε επίσης

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Fashion icons από κούνια οι δίδυμες κόρες τους

Χριστίνα Μπόμπα: Αυθημερόν στη Μύκονο - Τι συνέβη;

Τανιμανίδης: Το τρυφερό βίντεο με τις δίδυμες κόρες τους που «γκρέμισε» τα social media

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved