Showbiz

Αποστόλου για Ρήγα: «Βρεθήκαμε μετά από 5 χρόνια και ήταν σαν να τα είχαμε πει την προηγούμενη μέρα»

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Αποστόλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και, μεταξύ πολλών, μίλησε για την σχέση του με τον Αλεξάνδρο Ρήγα, μιας και παλαιότερα υπήρχαν κάποια θέματα μεταξύ τους.

Ο αγαπημένος σεναριογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Super Κατερίνα" και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Δημήτρης Αποστόλου υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός τόσο για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και το ελληνικό #MeToo, αλλά και για την σχέση που έχει τα τελευταία χρόνια με τον Αλέξανδρο Ρήγα, με τον οποίο είχε συμβεί μεταξύ τους μια παρεξήγηση. Μάλιστα, τόνισε πως όλα μεταξύ τους έχουν λυθεί, ενώ όταν είχαν βρεθεί μετά από πέντε χρόνια εν έτει 2020, ήταν σαν να είχανε βρεθεί την προηγούμενη ημέρα και σαν να μην είχε γίνει τίποτα μεταξύ τους.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: «Με τον Αλέξανδρο επειδή δεν είχαμε δουλειά και είχαμε και κάτι ενδοοικογενειακά ψιλοχαθήκαμε. Δεν είχαμε κάνει μηνύσεις, ήταν ένα εξώδικο για μια δουλειά που πήγε να γίνει και ψιλοταυτιζόταν. Αυτό είχε να κάνει πιο πολύ με διευκρινίσεις. Υπήρχαν πράγματα που οδήγησαν εκεί. Βρεθήκαμε μετά από πέντε χρόνια και ήταν σαν να είχαμε βρεθεί την προηγούμενη ημέρα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved