«Σμπαράλια» το αυτοκίνητο συνεργάτιδας της Χρηστίδου μετά από τροχαίο: «13/3 ήταν η τυχερή μου μέρα»
Showbiz

«Σμπαράλια» το αυτοκίνητο συνεργάτιδας της Χρηστίδου μετά από τροχαίο: «13/3 ήταν η τυχερή μου μέρα»

Θα έχει να τη θυμάται τη χθεσινή ημερομηνία η στενή συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου, Ελένη Βουλγαράκη, αφού είχε τροχαίο ατύχημα όμως ευτυχώς όσοι ενεπλάκησαν σ' αυτό είναι καλά στην υγεία τους, παρ' όλο που το αυτοκίνητο έπαθε αρκετή ζημιά. 

Η όμορφη ξανθιά που ανήκει στο πάνελ της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και είχαμε απολαύσει στις φωνητικές της ικανότητες μέσα από το Just the Two of Us, χθες τράκαρε και το αυτοκίνητό της από τη μία μεριά είναι... αγνώριστο. Ευτυχώς όμως επρόκειτο μόνο για υλικές ζημιές αφού τόσο η ίδια όσο και οι επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο είναι απόλυτα καλά στην υγεία τους.

Όπως έγραψε η δημοσιογράφος, αναρτώντας φωτογραφία από το αυτοκίνητό της:

«13/3 ήταν σίγουρα η τυχερή μου/μας μέρα! Είμαστε υγιέστατοι και δεν πάθαμε τίποτα, ούτε εγώ, ούτε οι επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου!!! Τα υπόλοιπα έχουν μικρή σημασία. Μέσα σε όλη τη μαυρίλα των ημερών λοιπόν, νιώθουμε και λίγη ευγνωμοσύνη για τα απλά και δεδομένα αλλά πολύ σημαντικά που συχνά ξεχνάμε».

H ίδια, παρά την κακή στιγμή και τα όσα προβλήματα της δημιουργεί το τροχαίο καθώς μέχρι να το πάρει ξανά στην αρχική του μορφή, δεν θα έχει μεταφορικό μέσο, δεν ξέχασε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για το γεγονός ότι παρά το ατύχημα η ίδια και όλοι όσοι ήταν παρόντες στο τροχαίο, είναι απόλυτα καλά στην υγεία τους.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved