Showbiz

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Με αγωγή απαντά στον Νίκο Κουρή για την απόφαση του δικαστηρίου

Gossip-tv Team

Όπως έχει γίνει γνωστό απορρίφθηκε από το δικαστήριο η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη κατά του Νίκου Κουρή.

Ο Νίκος Κουρής μίλησε στην κάμερα του Happy Day αναφέροντας: «αυτή η απόφαση ήρθε να επιβεβαιώσει όσα γράφει ο Μίκης στη διαθήκη του για μένα. Ο Μίκης δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας. Όταν κάποιος επισκεπτόταν τον Μίκη στο σπίτι του και τύχαινε να είμαι κι εγώ μπροστά, ο ίδιος με σύστηνε ως Νίκο Θεοδωράκη. Δεν έχουμε μιλήσει με τη Μαργαρίτα, δεν έτυχε να μιλήσουμε. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μιλήσουμε.»!

Και πρόσθεσε: «Επιθυμία του Μίκη ήταν ότι ήθελε να υπάρχει μία συνεργασία σε όλους τους τομείς, που αφορούν τη μουσική. Το αναφέρει και στη διαθήκη του και μάλιστα το επισημαίνει ειδικά στην οικογένεια. Οπότε πιστεύω ότι η απόφαση έρχεται να ενισχύσει τις επιθυμίες του Μίκη. Ο καθένας έχει χαράξει και έχει πάρει τον δρόμο του. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να διεκδικήσω μερίδιο της περιουσίας. Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα, θα έρθει η ώρα που θα έχουμε μονιάσει».

Και συνέχισε λέγοντας για την Μαργαρίτα: «Την αγαπώ, να είναι καλά. Η Μαργαρίτα είναι καλός άνθρωπος κατά βάθος κι αν νιώσει αυτά που πρέπει, θα είναι μπροστά σε οποιονδήποτε πάει να με πειράξει» είπε με χαμόγελο στην κάμερα.

Ο δε δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, Βασίλης Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι εκδικάστηκαν τα μέτρα χωρίς να είναι παρόντες, ανέφερε ότι η κόρη του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη απαντά με αγωγή γι’ αυτόν τον λόγο.

Διαβάστε επίσης:

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Απορρίφθηκε ως απαράδεκτη η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Νίκου Κουρή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved