Βρεττός: Πού μιλάς Ηλία μου μες στη μέση του δρόμου;
Showbiz

Βρεττός: Πού μιλάς Ηλία μου μες στη μέση του δρόμου;

Στο Κολωνάκι «τσακώσαμε» τον Ηλία Βρεττό να περπατά και να μιλά στο τηλέφωνο μες στη μέση του δρόμου.

Ο Ηλίας Βρεττός εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στους δρόμους του Κολωνακίου να περπατά και να μιλά στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ μας φάνηκε να φεύγει βιαστικά καβαλώντας γρήγορα τη μηχανή του. Λέτε ο γοητευτικός τραγουδιστής να μιλούσε με τη σύντροφό του, μιας και δεν ήταν στο πλευρό του εκείνες τις στιγμές;

Πάντως, το ζευγάρι είναι τελευταία αχώριστο. Ο Ηλίας Βρεττός αναμένεται πολύ σύντομα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την κούκλα ξανθιά που του έχει κλέψει την καρδιά, και δεν είναι άλλη…από την Αναστασία Δεληγιάννη.

Το ζευγάρι μάλιστα πορεύεται μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, όπως είχε επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Ηλίας Βρεττός όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Έχοντας μεγάλη αδυναμία στις ξανθές γαλανομάτες, ο τραγουδιστής έκανε την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε! Η σύντροφός του, Αναστασία Δεληγιάννη είναι μια καλλονή ξανθιά γαλανομάτα και με ένα κορμί... φωτιά. Δεν είναι όμως μόνο η εξωτερική εμφάνιση που τον γοήτευσε. Τα κοινά "θέλω" στη ζωή αλλά και τη κατανόηση και ο αλληλοσεβασμός, είναι κάποια από τα πιο δυνατά σημεία της μακρόχρονης σχέσης τους που αναμένεται σύντομα να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε την gallery που ακολουθεί με τον Ηλία Βρεττό:

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved