Αποκλειστικό: Ο Γκουρούσης απαντά στον Καλυβάτση: «Δεν διέρρευσα το περιστατικό Παπαγιάννη-Παυλίδου»
Showbiz

Αποκλειστικό: Ο Γκουρούσης απαντά στον Καλυβάτση: «Δεν διέρρευσα το περιστατικό Παπαγιάννη-Παυλίδου»

Super Κατερίνα: Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σήμερα, Τετάρτη 16 Μαρτίου, ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου η οποία θα λυθεί στα δικαστήρια.

«Στη δημοσιότητα βγήκε με πολύ περίεργο τρόπο. Κανένας από τους δύο εμπλεκόμενους δεν την έδωσε στη δημοσιότητα. Την έδωσε κάποιος... Ο παραγωγός. Η Βάσια Παναγοπούλου ήταν παραγωγός και είχε συμπαραγωγό τον κύριο Γκουρούση. Από εκεί είχε μαθευτεί, από εκεί είχε διαρρεύσει ναι! Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η Σοφία την ίδια μέρα πήγε και στο νοσοκομείο και στην αστυνομία, στη συνέχεια», δήλωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ρίχνοντας ευθέως τις κατηγορίες του στον Βασίλη Γκουρούση, αναφορικά με το πώς βγήκε το θέμα στη δημοσιότητα.

Το gossip-tv.gr κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία με τον Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος εδώ και σχεδόν ένα χρόνο βρίσκεται στις φυλάκες Τρικάλων και είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό και διαψεύδει κατηγορηματικά τα λεγόμενα του κ. Καλυβάτση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γκουρούσης δηλώνει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr:

«Πρώτα απ΄όλα θέλω να εξηγήσω ότι στις 11/1 που έγινε το περιστατικό με τον κ. Παπαγιάννη και την κα. Παυλίδου, εγώ δεν ήμουν καν στο θέατρο, ήταν τα γενέθλια της συζύγου μου και είχαμε βγει έξω. Εγώ για το περιστατικό ενημερώθηκα την επόμενη ημέρα που πήγα στο θέατρο. Από εμένα φυσικά δεν διέρρευσε ποτέ τίποτα. Εγώ μίλησα με την κα. Παυλίδου και μου υποσχέθηκε ότι αν της ζητήσει συγνώμη ο κος Παπαγιάννης, θα ερχόταν στην παράσταση κανονικά και δεν θα υπήρχε πρόβλημα και ενώ εγώ μίλησα με τον Μάνο Παπαγιάννη και ζήτησε ενώπιον του θιάσου συγνώμη απ΄όλους για το περιστατικό, ξαφνικά ήρθε η αστυνομία και τον ζήτησε. Η κα. Παυλίδου είχε κάνει μήνυση και ήρθαν για να τον συλλάβουν. Αυτή είναι όλη η ιστορία. Εγώ δεν διέρρευσα ποτέ τίποτα στον Τύπο και μάθαμε αργότερα -μάθαμε, δεν είναι τίποτα σίγουρο- ότι αυτό έγινε από την πλευρά της κας. Παυλίδου και του πρώην συζύγου της. Δεν θα έδινα ποτέ στη δημοσιότητα ένα τέτοιο θέμα για να κάνω κακό στην παράστασή μου που μάλιστα πήγαινε και μια χαρά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved