Δίκη Φιλιππίδη: Στο δικαστήριο Παπούλια, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, Μπιμπίλας
Showbiz

Δίκη Φιλιππίδη: Στο δικαστήριο Παπούλια, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, Μπιμπίλας

Δίκη Φιλιππίδη: Σήμερα Παρασκευή, 18 Μαρτίου ξεκινά η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Νωρίς το πρωί έφτασαν στο Μικτό Ορκωτό, οι μάρτυρες. Ανάμεσά τους διακρίναμε την Εβελίνα Παπούλια, την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη, η οποία είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της, Αλεξάνδρο Μπουρδούμη.

Οι ηθοποιοί μπήκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου δίχως να κάνουν κανένα απολύτως σχόλιο στις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Στο πλευρό τους είχαν και τον Πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα.

Ο ηθοποιός έχει μεταφερθεί εδώ και μέρες από τις φυλακές Τριπόλεως στις φυλακές Κορυδαλλού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν θα βρίσκεται σήμερα στην δικαστική αίθουσα λόγω σοβαρού παθολογικού προβλήματος υγείας του καλλιτέχνη και ο συνήγορός του θα αιτηθεί στο δικαστήριο την διακοπή της δίκης για λίγες ημέρες.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης καλείται να δικαστεί για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, πράξεις για τις οποίες τον κατήγγειλαν τρεις συνάδελφοι του οι οποίες κατέθεσαν στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας ότι ο καλλιτέχνης εκμεταλλεύτηκε την θέση ισχύος που είχε ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και θιασάρχης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved