Αποκλειστικό: Η Ζέτα Δούκα στο πλευρό των ηθοποιών στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη
Showbiz

Αποκλειστικό: Η Ζέτα Δούκα στο πλευρό των ηθοποιών στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Δίκη Φιλιππίδη: Στο πλευρό των μαρτύρων και η Ζέτα Δούκα.

Λίγο πριν τις 9 το πρωί στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο έφτασαν οι ηθοποιοί Εβελίνα Παπούλια, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη.

Στο πλευρό της τελευταίας και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Μπουρδούμης ενώ μαζί τους ήταν και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στο δικαστήριο κατέφθασε και η Ζέτα Δούκα, η οποία είναι μια από τις 15 μάρτυρες.

Θυμίζουμε πως η Ζέτα Δούκα πριν από έναν περίπου χρόνο είχε καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη μιλώντας ανοιχτά για την ψυχολογική και λεκτική βία που βίωσε.

«Πέρασα δύσκολα και πέρασα πάρα πολλά μονοπάτια συναισθηματικά. Εξαντλήθηκα, εξουθενώθηκα συναισθηματικά. Επειδή είμαι άνθρωπος της ευθύνης, δεν φοβάμαι να την παίρνω και δεν φοβάμαι να βγαίνω μπροστά και να μιλήσω για άλλους που δεν έχουν φωνή, αισθάνθηκα το βάρος της απόφασης μου», έχει η ίδια μεταξύ άλλων.

Ο ηθοποιός έχει μεταφερθεί εδώ και μέρες από τις φυλακές Τριπόλεως στις φυλακές Κορυδαλλού και δεν θα βρίσκεται σήμερα στην δικαστική αίθουσα λόγω σοβαρού παθολογικού προβλήματος υγείας του καλλιτέχνη και ο συνήγορός του θα αιτηθεί στο δικαστήριο την διακοπή της δίκης για λίγες ημέρες.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης καλείται να δικαστεί για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, πράξεις για τις οποίες τον κατήγγειλαν τρεις συνάδελφοι του οι οποίες κατέθεσαν στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας ότι ο καλλιτέχνης εκμεταλλεύτηκε την θέση ισχύος που είχε ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και θιασάρχης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved