Καταπέλτης ο Κούγιας για τη δίκη Λιγνάδη: «Ο δικηγόρος των μηνυτών διέκοψε 5 φορές τη διαδικασία»
Showbiz

Καταπέλτης ο Κούγιας για τη δίκη Λιγνάδη: «Ο δικηγόρος των μηνυτών διέκοψε 5 φορές τη διαδικασία»

Συνεχίστηκε σήμερα, 18 Μαρτίου η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη με νέες καταθέσεις.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς σε βάρος ανήλικων και ενήλικων, έφτασε λίγο μετά τις 8 το πρωί στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας προκλήθηκε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Αλέξη Κούγια και τον νομικό παραστάτη του πρώτου Γιάννη Βλάχου με αποτέλεσμα να διακόψουν για λίγο τη διαδικασία προκειμένου να χαμηλώσουν οι τόνοι.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται και έχει περάσει ήδη στην αντεπίθεση καταθέτοντας μηνύσεις και αγωγές.

Ωστόσο η συνεδρίαση διακόπηκε λόγω ωραρίου και η νέα δικάσιμος θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου.

Ο Αλέξης Κούγιας λίγες ώρες μετά την δική σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Τ-Live πήρε σαφή θέση για το περιστατικό με τον συνήγορο υπεράσπισης της αντίπαλης πλευράς Γιάννη Βλάχο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:«Εκείνο που έχει προκύψει και σήμερα μάλιστα έγινε αποδεκτό από όλο το δικαστήριο είναι ότι η δική μου προσπάθεια για λογαριασμό του κ. Λιγνάδη να αναδειχθεί η πραγματική προσωπικότητα του φερόμενου ως βιασθέντος είναι σωστή. Με ουρλιαχτά αντέδρασε ο δικηγόρος του, διέκοψε τη διαδικασία και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ο δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ του καναλιού σας. Την διαδικασία την διέκοψε πέντε, έξι φορές με ουρλιαχτά».

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε:«Μια πραγματικά εικόνα που δεν τιμάει τους δικηγόρους. Ειλικρινά σας το λέω. Το δικαστήριο απεσύρθει δυο, τρεις φορές λόγω αυτής της συμπεριφοράς του συναδέλφου. Ούρλιαζε ότι αυτή η δίκη δεν πρόκειται να τελειώσει έτσι. Θα πρέπει να μπουν μέσα σωματεία και παρατηρητήρια ενώ γνωρίζει και αυτός ότι απαγορεύεται από το υπουργείο Υγείας και είναι περιορισμένος ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να μπουν».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved