Τζούλια Νόβα: Θετική στον κορονοϊό η τριών μηνών κόρη της - Όλα όσα αποκάλυψε (video)
Showbiz

Τζούλια Νόβα: Θετική στον κορονοϊό η τριών μηνών κόρη της - Όλα όσα αποκάλυψε (video)

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε πως η κορούλα της νοσεί από κορονοϊό.

Η Τζούλια Νόβα πριν λίγες μέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σχετικό story, με το οποίο ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και έτσι η ίδια βρίσκεται στο σπίτι, μιας και πρέπει να περάσουν οι απαραίτητες ημέρες καραντίνας.

Μάλιστα, στην φωτογραφία που δημοσίευσε είδαμε ότι η ίδια φαίνεται να είναι καλά στην υγεία της. Πολλοί ήταν σίγουρα εκείνοι, που έσπευσαν να την ευχηθούν να το περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Η Τζούλια Νόβα έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία της την λέξη "Quarantine", χρησιμοποιώντας ένα σχετικό GIF.

Ωστόσο η παρουσιάστρια πριν τρεις μήνες, έγινε για πρώτη φορά μανούλα, με την ίδια και τον σύζυγό της να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, με τον ερχομό της κόρης τους, την οποία υπεραγαπούν και είναι πλέον η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Όπως αποκάλυψε μέσα από τα social media το μωράκι κόλλησε από την ίδια κορονοϊό και είχε πυρετό με αποτέλεσμα να μην έχει καλό ύπνο.

«Η μικρούλα κοιμάται και δεν έχουμε πρόβλημα, τώρα βέβαια τις τελευταίες 2-3 μέρες που είχαμε πυρετό και κόλλησε κι εκείνη από μένα κορονοϊό, δεν έλεγε να κλείσει μάτι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved