Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλος: «Σαν παρουσιαστές δεν το έχουμε! Είμαστε δημοσιογράφοι»
Showbiz

Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλος: «Σαν παρουσιαστές δεν το έχουμε! Είμαστε δημοσιογράφοι»

Στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισαν το μεσημέρι του Σαββάτου (19/3) η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Το τηλεοπτικό δίδυμο, που απολαμβάνουμε καθημερινά στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την επί χρόνια συνεργασία του και τη μεγάλη του αγάπη τις συνεντεύξεις.

Πώς προετοιμάζονται και τι λένε για την εκπομπή τους;

«Έχουμε προετοιμαστεί όλη μας τη ζωή. Βέβαια πολλά πράγματα τα ξέρουμε γιατί είμαστε στη δουλειά 30 χρόνια. Διαβάζουμε πάρα πολύ για την εκπομπή. Στις συνεντεύξεις απλά πάμε να κάνουμε μια κουβέντα με τον καλεσμένο. Δεν είμαστε παρουσιαστές. Είμαστε δημοσιογράφοι. Κάνουμε δημοσιογραφία στην τηλεόραση», σημείωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Στη συνέχεια απάντησαν αν θα δέχονταν να κάνουν κάποια άλλου είδους εκπομπή. «Αν έχουμε πρόταση για κάτι άλλο θα πούμε όχι», αποκρίθηκαν και οι δύο, με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να σημειώνει: «Ιδανικά δεν θα ήθελα άλλη εκπομπή. Ούτε κάτι που να προϋποθέτει χορό και τραγούδι. Ο καθένας δεν μπορεί σε αυτή τη δουλειά να τα κάνει όλα. Αν με έφερνε όμως η ανάγκη και έπρεπε να δουλέψω θα το έκανα».

Οι δύο παρουσιαστές – δημοσιογράφοι μετακόμισαν στη δημόσια τηλεόραση από τον ΣΚΑΪ τον Σεπτέμβριο του 2021.

Πώς πήραν αυτήν την απόφαση και ποιος παράγοντας έπαιξε ρόλο;
«Θέλαμε πολύ να πάμε στην ΕΡΤ και να κάνουμε ζωντανό. Δεν μας άρεσε που η εκπομπή (στον ΣΚΑΪ) ήταν μαγνητοσκοπημένη και ήμασταν εκτός επικαιρότητας», ανέφερε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος από την μεριά του τόνισε ότι του αρέσει η ένταση, το ζωντανό, ο παλμός που υπάρχει.

Όσο για τις συνεντεύξεις τους, που είναι μοναδικές, αποκάλυψαν ότι οι καλεσμένοι τους θέλουν να περνούν καλά και να μην έρχονται σε δύσκολη θέση.

«Παλιά Θεωρούσαμε ότι οι καλεσμένοι έφευγαν χαρούμενοι γιατί ήταν μαγνητοσκοπημένη, είχαν χρόνο να πουν όσα ήθελαν. Και τώρα όμως μας λένε το ίδιο ακριβώς και για το ζωντανό. Έρχονται και λένε ότι πέρασαν ωραία», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να συμπληρώνει: «Δεν θα φέρουμε κάποιον σε δύσκολη θέση όταν κάνουμε συνέντευξη. Δεν θα αφήσουμε κάποιον να εκτεθεί. Πάντα έχουμε όρια γιατί είναι δουλειά».

«Καμία φορά λένε ότι οι πιο περίπλοκες απαντήσεις ξεκινούν από τις πιο απλές ερωτήσεις. Το θέμα είναι να ακούς τι λέει ο άλλος και να ρωτάς», υπογράμμισε ο ίδιος.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved