Δίκη Φιλιππίδη: Αυτός είναι ο λόγος που απουσίαζε η Κάτια Δανδουλάκη
Showbiz

Δίκη Φιλιππίδη: Αυτός είναι ο λόγος που απουσίαζε η Κάτια Δανδουλάκη

Δίκη Φιλιππίδη: Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (18-03) ξεκίνησε η πρώτη συνεδρίαση για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη με τον ηθοποιό να είναι απών λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Στη δικαστική αίθουσα λίγο μετά τις 9 το πρωί ωστόσο εισήχθησαν οι μάρτυρες, Λένα Δροσάκη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Εβελίνα Παπούλια, Ζέτα Δούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Κατερίνα Μισιχρόνη, Λευτέρης Βασιλάκης, Σπύρος Μπιμπίλας και Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έδωσαν το «παρών» και αργότερα η συνεδρίαση διεκόπη καθώς οι συνήγοροι αιτήθηκαν διακοπή της δίκης, η οποία και έγινε δεκτή.

Η Κάτια Δανδουλάκη, ήταν η μάρτυρας η οποία δεν βρέθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση παρά το γεγονός ότι το όνομά της ακούστηκε από την έδρα. Ποιος ο λόγος της απουσίας της;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο λόγος που η Κάτια Δανδουλάκη απουσίαζε ήταν το γεγονός πως βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην επόμενη συνεδρίαση, η οποία έχει οριστεί για τις 28 Μαρτίου, θα είναι παρούσα.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved