Κουσουλός: Του έσπασαν το αυτοκίνητο και του πήραν το laptop - «Το ρεπορταζ είναι ενοχλητικό»
Showbiz

Κουσουλός: Του έσπασαν το αυτοκίνητο και του πήραν το laptop - «Το ρεπορταζ είναι ενοχλητικό»

Θύμα κλοπής έπεσε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος συνεργάζεται στενά και καθημερινά με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από ένα tweet του, άγνωστοι τού έσπασαν το αυτοκίνητο, του πήραν το laptop και σημαντικά έγγραφα που ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι αφορούσαν την υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ο εκδότης της εφημερίδας ''Μπαμ στο Ρεπορτάζ'' ενημέρωσε μέσω των social media για το περιστατικό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Μου έσπασαν το αυτοκίνητο. Νόμιζαν ότι θα πάρουν χαρτια της έρευνας. Με σπασμένο παράθυρο στις 2.30 τα ξημερώματα Ελενα μαρτυρία ντοκουμέντο που φιλοξενούμε την. Κυριακη @Mpamnews #Πατρα"

Λίγο αργότερα, ο Πέτρος Κουσουλός ανέβασε άλλο ένα tweet στο οποίο ανέφερε:

«Παρά τις αντιξοότητες (κλεμμένα λάπτοπ, έγγραφα, κτλ.) το φύλλο έκλεισε. Όσοι δεν αντέχετε μην πάρετε @Mpamnews την Κυριακή. Συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες για την άοκνη προσπάθεια…»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Κουσουλός παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τα στοιχεία που προκύπτουν για την υπόθεση της Πάτρας και έχει προβεί το τελευταίο διάστημα σε διάφορες αποκαλύψεις, τόσο μέσω της εφημερίδας όσο και μέσω της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Να θυμίσουμε ότι ο Πέτρος Κουσουλός συμφωνεί απόλυτα με τη Αγγελική Νικολούλη, ή τουλάχιστον συμβαδίζουν τα ρεπορτάζ και οι έρευνές τους καθώς σχεδόν ταυτόχρονα επεσήμαναν δημόσια πως πρόκειται άμεσα να έχουμε τη λύση του... γρίφου για τις αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο των τριών παιδιών.

Δείτε παρακάτω τα tweets του Πέτρου Κουσουλού αλλά και το σπασμένο αυτοκίνητό του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved