Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της μεγαλώνει και είναι μία κούκλα – Δες νέες φώτο
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της μεγαλώνει και είναι μία κούκλα – Δες νέες φώτο

Η κόρη της Νάντιας Μπουλέ είναι οκτώ μηνών και είναι μία κούκλα!

Η μικρή Σεμέλη - Ρωξάνη μεγαλώνει και όσοι την έχουν δει λένε ότι έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τη μαμά της και της μοιάζει εκπληκτικά!

Η Νάντια μπορεί να ανεβάζει σπάνια φωτογραφίες της μικρής της όμως έχει μιλήσει αρκετές φορές η ίδια για τη νέα καθημερινότητα με την κόρη της, αφού μοιράζεται την εμπειρία της με τις followers της.

«Το Ρωξάνη το βάλαμε για να έχει γιορτή, μην έρθει το παιδί και μας ρωτήσει γιατί δεν γιορτάζω. Δεν θέλαμε να βγάλουμε των γιαγιάδων γιατί είναι ονόματα που τα ακούς πάρα πολύ. Λέω στον Γιώργο “Σεμέλη” και μου λέει “δεν μου αρέσει καθόλου”», αποκάλυψε πρόσφατα η Νάντια Μπουλέ για τον σύζυγό της, Γιώργο Ισαάκ, ο οποίος τελικά στην πορεία άλλαξε γνώμη για το όνομα της κόρης τους.

Όσο για τη φάση του θηλασμού, έχει αναφέρει: «Για τις πρώτες ημέρες με το μωρό και τον θηλασμό, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το νινί κοιμάται μια χαρά! Η μαμά από τότε που γεννήθηκε δεν έχει κοιμηθεί περισσότερο από 3 συνεχόμενες ώρες! Τις τελευταίες ημέρες παλεύουμε να μπούμε σε καλύτερο πρόγραμμα (fingers crossed). Ο θηλασμός μετά το πρώτο διάστημα που είχε δυσκολίες (όχι στην ποσότητα, αλλά στο ταλαιπωρημένο στήθος) πάει καλά! Θηλάζω αποκλειστικά. Αλλά μετά τις 40 ημέρες ξεκίνησα να αντλώ και να κάνω τράπεζα για να μπορώ να λείπω κάποιες ώρες από το σπίτι. Χωρίς πρόβλημα! Τρώω ακριβώς ό,τι έτρωγα και πριν. Δεν έχω κόψει τίποτα»!

Δες τις τελευταίες φωτογραφίες με την κούκλα κόρη της και θα ξετρελαθείς!

Διαβάστε επίσης:

Νάντια Μπουλέ: Θετική στον κορονοϊό - Η ανάρτηση στα social media

Νάντια Μπουλέ: Οι ευχές για την ονομαστική γιορτή της κόρης της- Η τρυφερή φωτογραφία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved