Νάντια Μπουλέ: Οι ευχές για την ονομαστική γιορτή της κόρης της- Η τρυφερή φωτογραφία!
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Οι ευχές για την ονομαστική γιορτή της κόρης της- Η τρυφερή φωτογραφία!

Η Νάντια Μπουλέ, από την στιγμή που έγινε μανούλα, έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και δεν μπορεί με τίποτα να της χαλάσει χατίρι. 

Σήμερα, Κυριακή 13 Μαρτίου, η κόρη της είχε την ονομαστική της γιορτή και η αγαπημένη παρουσιάστρια της ευχήθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η Νάντια Μπουλέ καθημερινά ανεβάζει πλήθος από δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας έτσι τους διαδικτυακούς της ακόλουθους για την προσωπική της ζωή και καθημερινότητα, αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια.

Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια κοινοποίησε σήμερα ένα σχετικό στόρυ στο Instagram, στο οποίο μας δείχνει την κόρη της και γράφει χαρακτηριστικά: «Η βασίλισσα του σπιτιού μας γιορτάζει σήμερα! Χρόνια πολλά στη Ρωξάνη μας και στις Ρωξάνες όλου του ντουνιά»

«Το Ρωξάνη το βάλαμε για να έχει γιορτή, μην έρθει το παιδί και μας ρωτήσει γιατί δεν γιορτάζω. Δεν θέλαμε να βγάλουμε των γιαγιάδων γιατί είναι ονόματα που τα ακούς πάρα πολύ. Λέω στον Γιώργο “Σεμέλη” και μου λέει “δεν μου αρέσει καθόλου”», αποκάλυψε πρόσφατα η Νάντια Μπουλέ για το διπλό όνομα που αποφάσισαν με τον σύζυγό της να δώσουν στη κόρη τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved