Γιώργος Χρυσοστόμου: Η καταγωγή, η ηλικία, η σεξουαλική παρενόχληση και το αλκοόλ
Showbiz

Γιώργος Χρυσοστόμου: Η καταγωγή, η ηλικία, η σεξουαλική παρενόχληση και το αλκοόλ

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι ένας από τους ανθρώπους που δεν έχουν κρύψει το παρελθόν τους και αρκετές φορές έχει αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Αυτό άλλωστε είναι που τον έχει ξεχωρίσει και έχει κάνει το τηλεοπτικό κοινό να τον αγαπήσει όχι μόνο για το υποκριτικό του ταλέντο αλλά και για τον χαρακτήρα και χιούμορ του.

Ο ηθοποιός αυτή τη περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το σώσε». Πάμε όμως να μάθουμε μερικά πράγματα για αυτόν…

Καταγωγή και ηλικία

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου έχει γεννηθεί στη Ρόδο, στις 20 Αυγούστου 1980 και είναι 41 ετών. Σπούδασε υποκριτική και θέατρο στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος όπου πέρασε πρώτος με υποτροφία και απ' όπου και αποφοίτησε το 2001.

Πραγματοποίησε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά «504 χλμ. βόρεια της Αθήνας», αλλά έγινε γνωστότερος στο ευρύ κοινό μέσα από του ρόλους στις σειρές «S1ngles 2», «S1ngles 2 ½», «S1ngles 3» και «L.A.P.D». στο κανάλι mega. Το 2014 βραβεύτηκε με το βραβείο Χορν, για τη ερμηνεία του στη θεατρική παράσταση «Mistero Buffo».

Η σεξουαλική παρενόχληση

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε αποκαλύψει πως είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν 16 χρονών. Ήταν την περίοδο που έκανε τα πρώτα του βήματα στο θέατρο στην Ρόδο όπου ζούσε με την οικογένειά του, εκεί ένας «κύριος» ο οποίος ασχολούνταν με το θέατρο στο νησί, τον παρενοχλούσε έντονα.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Με απειλούσε. Με έπαιρνε τηλέφωνα, μου έστελνε μηνύματα. Μου έλεγε πως αν δεν συμβεί... αυτό, θα σε καταστρέψω. Εγώ δεν είπα τίποτα σε κανέναν, αυτός είχε σχέση με το θέατρο. Αν μιλούσα στους γονείς μου, δεν θα με άφηναν να φύγω από εκεί και να κάνω αυτό που θέλω. Αν μπορούσα να μιλήσω στους γονείς μου, θα ήταν τελείως διαφορετικά. Δεν είμαι δυνατός, φοβήθηκα πάρα πολύ. Το θέμα είναι ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει, να το μάθει να το κάνει από παιδί. Πρέπει οι γονείς να λένε στα παιδιά τους, “θα μου λες, θα μου λες”. Πρέπει να λένε τι έγινε στο σχολείο».

Το αλκοόλ

O Γιώργος Χρυσοστόμου πριν λίγες μέρες προέβη σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον εαυτό του, αφού μίλησε για το θέμα με το αλκοόλ, που είχε αντιμετωπίσει παλαιότερα, δίνοντας το δικό του ηχηρό μήνυμα.

«Επειδή είναι δύσκολα διαχειρίσιμο όλο αυτό, πας και το πνίγεις. Όλοι οι ηθοποιοί μετά από μία παράσταση πάνε ή να φάνε ή να πιούνε. Είναι μία διαδικασία πένθιμη. Είναι ξερίζωμα να φύγεις από το καμαρίνι από μια επαφή – μη επαφή με κόσμο. Το θέατρο έχει να κάνει πολύ με την μοναξιά. Δεν ερωτεύτηκα, μάλωσα με έναν φίλο μου για δουλειά. Έχουμε επέτειο, την ημέρα που μαλώσαμε, εγώ σταμάτησα να πίνω αλκοόλ. Έτσι έχει καταγραφεί. Έφυγα από την πρόβα και πήγα σε ένα μπαρ. Εκείνη την ώρα είπα ότι δεν θέλω αλκοόλ και μετά έμεινε».

Και πρόσθεσε: «Ήθελα να σταματήσω να δουλεύω, δεν γινόταν άλλο σε μπαρ. Δοκίμασα μία φορά να μην πιώ κι αυτό που γινόταν κατά τις 00.30 ήταν τρομερά λυπηρό… Το αλκοόλ δεν ήταν πρόβλημα, δεν πήγα στο ΚΕΘΕΑ. Είπα ότι κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από την ζωή μου γιατί με εκνεύριζε. Το αλκοόλ μπαίνει μετά από μια παράσταση γιατί δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο για να αποφορτιστεί ο ηθοποιός από μια παράσταση… Οι πρώτες ημέρες στο σπίτι χωρίς αλκοόλ ήταν υπέροχες».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved