Η Κάτια Ταραμπάνκο φοράει μονόπετρο που βγάζει... μάτι! Θα ντυθεί νυφούλα;
Showbiz

Η Κάτια Ταραμπάνκο φοράει μονόπετρο που βγάζει... μάτι! Θα ντυθεί νυφούλα;

Όσο καιρό βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο η Κάτια Ταραμπάνκο είχε αποχωριστεί το μονόπετρο που κοσμούσε τα δάχτυλά της και που κανείς δεν είχε προσέξει. 

Το πρώτο βίντεο που ανέβασε όμως στο instagram μετά την επιστροφή της από το Survivor, ήταν αποκαλυπτικό! Η Κάτια φορούσε πολλά δαχτυλίδια, το υπέροχο μονόπετρο που φορούσε όμως σε ένα από αυτά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Μάλιστα με διάφορες κινήσεις των χεριών της σαν να ήθελε να το επιδεικνύει επίμονα στους followers της που τη στήριξαν όσο καιρό ήταν στο Survivor.

Είναι γεγονός ότι η Κάτια, τις ελάχιστες φορές που έχει μιλήσει για την προσωπική της ζωή, το στόμα της στάζει μέλι για τον αγαπημένο της Τεό Κωνσταντόπουλο ο οποίος δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για αυτή τη σχέση. Όπως μάλιστα είχε τονίσει όσο ήταν στο παιχνίδι επιβίωσης η ίδια η Κάτια, είναι ο μοναδικός της σύντροφος που δεν αποζήτησε τη δημοφιλία χρησιμοποιώντας εκείνη και τον έρωτά τους. Κάτι που την έκανε να το εκτιμήσει δεόντως.

Πάντως, το ζευγάρι ζει μαζί, απολαμβάνει τον έρωτά του και όπως ο ίδιος ο Θοδωρής της είχε πει στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας της Κόκκινης ομάδας πριν η Κάτια αποχωρήσει, την αγαπάει και την περίμενε να επιστρέψει γιατί του είχε λείψει πολύ.

Δείτε παρακάτω το πρώτο βίντεο που ανέβασε η Κάτια μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες όπου είναι εμφανές το υπέροχο μονόπετρό της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved