Χριστίνα Παυλίδου: «Θαύμα για μένα είναι η απόδειξη ότι η πίστη μας είναι αληθινή»
Showbiz

Χριστίνα Παυλίδου: «Θαύμα για μένα είναι η απόδειξη ότι η πίστη μας είναι αληθινή»

Η Χριστίνα Παυλίδου ενσαρκώνει τη μητέρα του Αγίου Παϊσίου στην εμβληματική σειρά του Μega.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε ποια στοιχεία της ηρωίδας μίλησαν στην καρδιά της και αν περίμενε αυτή τη σαρωτική επιτυχία.

Ποια στοιχεία της ηρωίδας μίλησαν στην καρδιά σας και θεωρείτε ότι θα σας ακολουθούν από εδώ και στο εξής;

Η Ευλογία Εζνεπίδη ήταν μία γυναίκα με απίστευτη ψυχική δύναμη και σθένος. Αντιμετώπισε τις δυσκολίες της ζωής της με θάρρος, υπομονή και ακράδαντη πίστη. Τη θαυμάζω και σίγουρα πήρα μαθήματα ζωής από εκείνη.

Εχετε επηρεαστεί-παραδειγματιστεί από την ηρωίδα σας αλλά και από τα μηνύματα της σειράς;

Μέσω αυτής της συμμετοχής μας στη σειρά μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα αυτούς τους ανθρώπους, να βιώσουμε κατά κάποιον τρόπο τις περιπέτειες τους, να επισκεφτούμε τα μέρη που έθισαν αλλά και να αρθρώσουμε τα δικά τους λόγια. Ηταν, σίγουρα, μια πρωτόγνωρη εμπειρία που δεν άφησε κανέναν μας ανεπηρέαστο! Και σίγουρα θα θυμόμαστε για πάντα.

Πιστέψατε λίγο περισσότερα στα θαύματα;

Θαύμα για μένα είναι η απόδειξη ότι η πίστη μας είναι αληθινή. Και αυτό μου δίνει, δύναμη να συνεχίζω μπροστά με το κεφάλι ψηλά και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με δύναμη ψυχής.

Περιμένατε αυτή τη σαρωτική επιτυχία;

Για να είμαι ειλικρινής, όχι! Υπήρχαν όμως πολλοί άνθρωποι στο ευρύτερο οικογενειακό, φιλικό, κοινωνικό περιβάλλον που μας ρωτούσαν για τη σειρά και έβλεπα ότι υπήρχε σχετικό ενδιαφέρον. Εχω χαρεί πολύ με την επιτυχία αυτή και αισθάνομαι ικανοποιημένη που η ζωή αυτού του ανθρώπου έχει αγγίξει τόσο μεγάλο αριθμό τηλεθεατών.

Τελικά, θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος;

Ναι, ήταν προγραμματισμένος από την αρχή. Αλλωστε, δεν μπορεί η ζωή του Αγίου να μείνει στη μέση, σε αυτόν τον κύκλο παρακολουθούμε τον βίο του μέχρι και την απόφαση του να αφιερωθεί στον θεό. Στον επόμενο θα δούμε τη συνέχεια της πορείας του.

Μιλώντας για τη μικρή οθόνη, ξεχώριζε τε κάποια άλλη σειρά η αισθάνεστε ότι το 2ο μισό της σεζόν έχει τη σφραγίδα του «Παϊσίου»;

Σίγουρα, υπάρχουν πολλές σειρές που έχουν ξεχωρίσει και είναι ενθαρρυντικό ότι η μυθοπλασία έχει επιστρέψει στην πρώτη προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Η δική μας σειρά σίγουρα είναι μια διαφορετική πρόταση που βρήκε όμως την ανταπόκριση και την αγάπη που της αξίζει.

Πηγή:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved