Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Τέλος η κόντρα με τη Λίτσα Γιαγκούση - «Δεν φταίει η κοπέλα…»
Showbiz

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Τέλος η κόντρα με τη Λίτσα Γιαγκούση - «Δεν φταίει η κοπέλα…»

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος έβαλε τέλος στην κόντρα του με τη Λίτσα Γιαγκούση!

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τόνισε: « Δεν φταίει η κοπέλα. Άλλοι φταίνε που έφυγα από το μαγαζί και δεν έκαναν καλά γιατί δεν σκέφτονται σωστά».

Να σας θυμίσουμε ότι η Λίτσα Γιαγκούση είχε πει σε συνέντευξή της στο Λοιπόν: «Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του. Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν, αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του».

Ο ανιψιός του Μάκη που είναι και μάνατζερ του, είχε μιλήσει στο Mega Καλημέρα και είχε πει: «Τραγούδησε 40 λεπτά και το συνέχισε άλλα 15 με 20 λεπτά και ο μαέστρος τής έκανε το φινάλε για να κατέβει. Το μαγαζί έχει μείνει ένα μήνα κλειστό και έχει αλλαχτεί το πρόγραμμα. Ήταν τρεις εμφανίσεις περιορισμένες που κάναμε και μας έκλεισαν για ένα μήνα και μετά άλλαξε και το πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν είχε έξτρα η κ. Γιαγκούση και δεν ήρθε.

Αν το είχε κάνει αυτό ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και την είχε προσβάλει, γιατί συνεργάστηκε πάλι μαζί του στο παρελθόν αφού είχαν γίνει και το δέχτηκε; Αυτά η Λίτσα Γιαγκούση να τα πάρει πίσω γιατί διαφορετικά από αύριο ξεκινούν οι νομικές διαδικασίες. Να ζητήσει ένα συγγνώμη και να πει ότι έκανε ένα λάθος. Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης, τον αγαπάει ο κόσμος, έχει συνεργαστεί με τόσα ονόματα και κανένας δεν έχει πει κάτι».

Τώρα, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day: «Δεν το συζητάω, δεν ήταν τίποτα, δεν φταίει η κοπέλα. Εγώ μια φορά μίλησα μαζί της στο πρόγραμμα και είπα στον μαέστρο «Εντάξει να τραγουδήσει, αλλά κάθομαι με το κοστούμι ντυμένος να βγω». Και το είπα στο αφεντικό. Δεν φταίει η κοπέλα, δεν έγινε τίποτα με αυτό. Άλλοι φταίνε που έφυγα από το μαγαζί και δεν έκαναν καλά γιατί δεν σκέφτονται σωστά».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved