Παντούση: «Είναι απίστευτο ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Κάποτε ήμασταν εμείς και τώρα εκείνοι»
Showbiz

Παντούση: «Είναι απίστευτο ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Κάποτε ήμασταν εμείς και τώρα εκείνοι»

Η Αναστασία Παντούση, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», αλλά και για την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο μήνα στην Ουκρανία, καθώς η ιστορία δείχνει να επαναλαμβάνεται.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό λάτρεψε μέσα από την ιστορική σειρά «Το κόκκινο ποτάμι», όπου και κατείχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ιφιγένειας.

Η Αναστασία Παντούση, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό MYTV μίλησε αναλυτικά για τα συναισθήματά της σχετικά με την ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη», η οποία κυκλοφόρησε λίγο μετά την έλευση του νέου έτους και μέχρι στιγμής έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία. Με αφορμή την ιστορία της Σμύρνης και του εξορισμού, η ίδια μίλησε και για την κατάσταση του πολέμου στην Ουκρανία, μιας και η ιστορία δείχνει να επαναλαμβάνεται με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Τέλος και όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια, η Αναστασία Παντούση μίλησε για την νέα σειρά του ΣΚΑΪ, με τίτλο «Στοργή», στην οποία θα πρωταγωνιστήσει με την Μαρία Ναυπλιώτου, αλλά και για την απόφαση του Μανούσου Μανουσάκη να γράψει την συνέχεια από το «Κόκκινο Ποτάμι» με την ιστορία της Ιφιγένειας.

Στον κινηματογράφο τώρα, συνεχίζεται η προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη». Μίλησέ μου για αυτή την εμπειρία…

Μόνο δύο λέξεις μπορώ να σου πω: τρελάθηκα και γλυκάθηκα. (Γελάει.) Ήταν μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία και είχα μία εξαιρετική συνεργασία με όλους. Με τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη, με το συνεργείο, τους ηθοποιούς και, φυσικά, με τη Μιμή Ντενίση. Μία γυναίκα που πραγματοποίησε το όραμα της και ήμασταν μέρη του. Από εκεί και πέρα, η ταινία μιλάει για τη Σμύρνη. Την ιστορία μας.

Μία ιστορία που επαναλαμβάνεται και τώρα, αλλά με άλλους πρωταγωνιστές,

Είναι απίστευτο ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το είχαμε σαν μότο, αλλά το ζούμε τώρα. Ξεκίνησε να προβάλλεται η ταινία στον κινηματογράφο και, ταυτόχρονα, γίνονται τόσο πολλά... Υπήρξε πόλεμος, υπάρχει πόλεμος και θα συνεχίσει να υπάρχει, καθώς και πρόσφυγες. Κάποτε ήμασταν εμείς, τώρα είναι άλλοι συνάνθρωποί μας, αλλά μπορεί να ξαναγίνουμε κι εμείς... "

Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα συμμετέχεις στη νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ «Στοργή». Τι να περιμένουμε;

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η 'Ολγα Μαλέα και συνεργάζομαι με τη Μαρία Ναυπλιώτου κι άλλους υπέροχους συντελεστές, οπότε μόνο σεβασμός κι ενθουσιασμός υπάρχει. Έχουμε ξεκινήσει ήδη γυρίσματα και εκεί κρατάω έναν ρόλο με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Υποδύομαι μία κοπέλα, η οποία είναι ψυχικά άρρωστη και πρέπει να αντιμετωπίσει τους δαίμονές της.

Ισχύει ότι οι ιστορίες που θα δούμε χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή λόγω λεπτών ισορροπιών;

Ισχύει. Για αυτόν τον λόγο εντόπισα από το σενάριο για την Αλίκη, την οποία υποδύομαι, χαρακτηριστικά μιας ασθένειας και έψαξα να βρω περισσότερα στοιχεία. Επιπλέον, είδα ταινίες για ανθρώπους με ψυχική διαταραχή και συμβουλεύτηκα τη νονά μου, η οποία είναι ψυχολόγος.

Επίσης, από ό,τι μαθαίνουμε, ετοιμάζεται η συνέχεια της δραματικής σειράς «Το κόκκινο ποτάμι» για το ΟΡΕΝ. Ποια ήταν τα συναισθήματα σου όταν σ' το πρωτοείπε ο Μανούσος Μανουσάκης;

Όταν μου είπε ο Μανούσος Μανουσάκης ότι θα γραφεί καινούργια ιστορία, βασισμένη στα ιστορικά γεγονότα, αλλά και στην Ιφιγένεια, ξαφνιάστηκα. Δεν το περίμενα καθόλου, ούτε κανένας μας το περίμενε. Η συγκεκριμένη σειρά ήταν βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και ανθρώπους που υπήρξαν.

Πιο ισχυρό σοκ έπαθες τώρα ή τότε που σου ανακοίνωσε ότι θα είσαι η πρωταγωνίστρια του;

Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη φορά έπαθα πιο ισχυρό σοκ. Δεν το περίμενα καθόλου. Φαντάσου Σάββατο συμφωνήσαμε σε όλα και Τρίτη ξεκινούσαμε τα γυρίσματα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved