Συγκλονίζει η Τσαγγάνη: «Εκλεισε την πόρτα του καμαρινιού μου και άρχισε να γδύνεται... Σοκαρίστηκα»
Showbiz

Συγκλονίζει η Τσαγγάνη: «Εκλεισε την πόρτα του καμαρινιού μου και άρχισε να γδύνεται... Σοκαρίστηκα»

Η Μάγδα Τσαγγάνη παραχώρησε συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το #MeToo, αλλά και για τα πρόσωπα που έχουν κατηγορηθεί από τον χώρο της υποκριτικής. 

Μετά από τις καταγγελίες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες και αφορούν υποθέσεις βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση, επί του θέματος.

Η Μάγδα Τσαγγάνη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Λοιπόν", μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, τονίζοντας πως οι περισσότεροι γνώριζαν την συμπεριφορά τους και το γεγονός ότι ήταν αρκετά δύστροποι. Παράλληλα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε και την στιγμή που η ίδια είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, όταν κάποιος μπήκε στο καμαρίνι της και ξεκίνησε να γδύνεται μπροστά στα μάτια της.

Για τους προφυλακισμένους συναδέλφους σας μετά από σοβαρές καταγγελίες, ποια είναι η γνώμη σας; Τους γνωρίζατε προσωπικά;

Ευτυχώς δεν έτυχε να συνεργαστώ με κανέναν αυτούς. Βέβαια γνωρίζαμε πόσο δύστροποι ήταν. Όλοι ξέραμε. Όσον αφορά τον Λιγνάδη, γνώριζα ότι είχα ερωτικές επαφές με ό,τι περπατούσε, αλλά δεν μπορούσα να διανοηθώ για τα μικρά αγοράκια. Αυτό δεν το ήξερα, ούτε να φανταστώ δεν μπορούσα.

Ήξερα ότι του αρέσει να «πηγαίνει» με πολύ κόσμο, αλλά ότι είναι παιδεραστής, όχι. Λυπάμαι τόσο πολύ. Ευτυχώς που έχει πεθάνει ο πατέρας του. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω. Όσον αφορά τον Φιλιππίδη, ήξερα ότι πίστευε ότι ήταν ο Θεός ο ίδιος. Είχε πάθει μεγάλο θέμα με το ταλέντο και την εξουσία του.

Με τον κύριο Χαϊκάλη είχατε συνεργαστεί;

Βέβαια και στο θέατρο και σε βιντεοκασέτα και είχαμε άψογη συνεργασία με πολύ γέλιο. Μάλιστα τον είδα το καλοκαίρι και ήταν σαστισμένος με όλα αυτά που είχαν βγει στη δημοσιότητα. Ήταν σκασμένος, ράκος. Τον προβλημάτιζε πολύ το οικονομικό κομμάτι, το πώς θα επιβίωνε μετά από όλα αυτά. Και με τον Κώστα Σπυρόπουλο είχα συνεργαστεί. Είχαμε περάσει πολύ καλά και μου είχε φερθεί υπέροχα και μάλιστα σε μια δύσκολη περίοδο για εμένα, καθώς είχα χάσει πρόσφατα τον πατέρα μου.

Έχετε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

Έχω περάσει πολλά αλλά όχι τίποτα πολύ σοβαρό, ευτυχώς. Όλα αυτά που ακούγονται με τους βιασμούς κλπ, μου φέρνουν αηδία. Μου έχει συμβεί να με προειδοποιήσουν για σκηνοθέτη, να προσέχω γιατί αν δεν του έβαζα όρια, θα είχα προβλήματα. Μου έχουν προτείνει να παίξω σε ερωτικές ταινίες με μεγάλη χρηματική αμοιβή, αλλά το αρνήθηκα αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη και δεν με ξανά ενόχλησαν.

Υπήρξε όμως και κάποιος που άρχισε να γδύνεται στο καμαρίνι σας;

Ναι σωστά ένας μεγάλος ζεν πρεμιέ, ο οποίος μάλιστα τότε τα είχε με σπουδαία πρωταγωνίστρια. Θυμάμαι ότι έκλεισε την πόρτα του καμαρινιού μου και άρχισε να γδύνεται και σοκαρίστηκα, γιατί προφανώς δεν το περίμενα καθόλου. Του είπα να σταματήσει αμέσως και ότι δεν μου αρέσει αυτό που κάνει. Προφανώς εκείνος περίμενε ότι επειδή ήταν τόσο όμορφος και μεγάλο όνομα, θα του έλεγα αμέσως ναι. Έκτοτε δεν μου ξανά μίλησε, ούτε τον ξανά είδα ποτέ. Έχει πεθάνει από καρκίνο, γι’ αυτό και δεν θέλω να πω το όνομά του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved