Μάγδα Τσαγγάνη:  «Έχω απιστήσει και δεν το κρύβω»
Showbiz

Μάγδα Τσαγγάνη: «Έχω απιστήσει και δεν το κρύβω»

Η Μάγδα Τσαγγάνη, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την προσωπική της ζωή, την απόφασή της να μην κάνει παιδί, αλλά και μια στιγμή, που την έκανε να πιστεύει σε θαύματα. 

Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού, με πολύ μεγάλη πορεία στον χώρο της υποκριτικής, μιας και στο βιογραφικό της προσμετρώνονται πολυάριθμες και αξιόλογες συνεργασίες.

Η Μάγδα Τσαγγάνη αποφεύγει να μιλά συχνά για προσωπικά της θέματα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Λοιπόν", μίλησε για όλους και για όλα, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε άκρως αποκαλυπτικύη για διάφορα πράγματα που έχει περάσει και τα έχει ξεπεράσει, με την βοήθεια της πίστης της. Η ηθοποιός εξομολογείται ότι έχει ζήσει πολύ μεγάλους έρωτες, ενώ από την άλλη δεν είχε ποτέ την επιθυμία να γίνει μητέρα.

-Έχετε ζήσει μεγάλους έρωτες στη ζωή σας;

Έχω ζήσει πολύ μεγάλους έρωτες στη ζωή μου και νιώθω πολύ τυχερή γι’ αυτό. Βλέπεις κοπέλες πανέμορφες, οι οποίες είναι σαν τα κρύα τα νερά και είναι άτυχες. Εγώ είμαι τυχερή σε αυτό το κομμάτι. Μπορεί να μην είμαι κούκλα, αλλά έχω ζήσει μεγάλες αγάπες και πάντα έφευγα εγώ από μια σχέση. Δεν με έχει αφήσει ποτέ κανείς.

-Έχετε απιστήσει;

Ναι, έχω απιστήσει και δεν το κρύβω. Ωστόσο, δεν έχω μάθει αν κάποιος σύντροφός μου με έχει απατήσει, καθώς δεν έχει φτάσει κάτι τέτοιο στ’ αυτιά μου. Δεν έχω κανένα παράπονο από άντρα και τους αγαπάω πάρα πολύ.

-Μετανιώσατε για την έκτρωση που είχατε κάνει;

Έχω κάνει μια έκτρωση σε όλη μου τη ζωή. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί. Αν το είχα κάνει, να είσαι σίγουρη πως τώρα θα ήμουν στο τρελοκομείο, καθώς είμαι ένα πάρα πολύ υπεύθυνο άτομο και πολύ αγχώδης.

-Πιστεύετε πολύ στον Θεό. Έχετε βιώσει κάποιο θαύμα;

Ναι, πιστεύω πάρα πολύ και επειδή κρατάω από την Αίγινα, έχω στην καρδιά μου τον Άγιο Νεκτάριο. Το θαύμα δεν είναι να κερδίσεις το λόττο, αλλά να γλιτώσεις από πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και μάλιστα όχι μια, αλλά τρεις φορές. Πώς να μην πιστεύω στα θαύματα; Το 1990, όταν είχε πεθάνει ο πατέρας μου, γλίστρησα βγαίνοντας από το μπάνιο και έπεσα κάτω ανάσκελα. Έπρεπε είτε να μείνω ανάπηρη, είτε να πεθάνω.

Πήγα στον γιατρό, τον οποίο μάλιστα πρόλαβα στο λεπτό γιατί έφευγε για καλοκαιρινές διακοπές και μου είπε ότι είχα σπάσει το χέρι μου αλλά ευτυχώς επειδή ήμουν νέα δεν θα έμπαινα χειρουργείο. Τελικά με κράτησαν κάποιες μέρες μέσα και μόλις ήρθε η μέρα να βγω, μου είπε ο γιατρός ότι θα πρέπει να ελέγξουμε το ασβέστιο για να δούμε αν τελικά θα χρειαστεί χειρουργείο ή θα δέσει από μόνο του το χέρι.

Πανικοβλήθηκα, ούτε ένεση δεν είχα κάνει μέχρι τότε. Πήγα σπίτι μου, έπεσα στα γόνατα και προσευχήθηκα στον Άγιο Νεκτάριο να μου δείξει ένα μικρό δείγμα ότι δεν θα μπω χειρουργείο. Το βράδυ που ξάπλωσα, πήρα και διάβασα ένα βιβλιαράκι που είχε ο πατέρας μου με τη ζωή αυτού του Αγίου και έμαθα ότι προστάτης του ήταν ο Άγιος Μηνάς. Μηνά λένε τον γιατρό μου… Τι άλλο να σου πω… Τελικά όλα πήγαν καλά και δεν έκανα χειρουργείο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved