Νομικού – Θεοδωρίδης: Το πάρτι γενεθλίων του γιου τους και η διακόσμηση - υπερπαραγωγή
Showbiz

Νομικού – Θεοδωρίδης: Το πάρτι γενεθλίων του γιου τους και η διακόσμηση - υπερπαραγωγή

Τα γενέθλιά του στο σπίτι γιόρτασε ο Σάββας Θεοδωρίδης, γιος της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του και όπως είδαμε την διακόσμηση επιμελήθηκε η αδερφή του μικρού.

«Ο γιος μας έχει γενέθλια, η κόρη μας φτιάχνει τη διακόσμηση, ο μπαμπάς μας φωτογραφίζει και η μαμά είναι η πιο ευτυχισμένη μαμά στον κόσμο. Χρόνια πολλά Σάββα μας. Έγινες 4 κιόλας! Αλλά όπως σου υποσχέθηκα σήμερα, θα είσαι για πάντα το μωρό μου. Σε λατρεύουμε μέχρι το διάστημα και πίσω. Οι περήφανοι γονείς σου και η αγαπημένη αδελφή σου», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

Να θυμίσουμε πως στις 10 Ιουνίου 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα γραφικό εκκλησάκι, που βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας του γαμπρού στη Μύκονο. Η Δούκισσα και ο Δημήτρης έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, ένα αγοράκι, που γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 2018 και πήρε το όνομα Σάββας, και ένα κοριτσάκι, που γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019 και ονομάζεται Αναστασία. Η ξανθιά καλλονή είναι πολύ κοντά στα παιδιά της, αφού έχει αναλάβει η ίδια την ανατροφή τους, γι' αυτό και χρειάστηκε να απέχει αρκετά χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα, παρόλο που είχε προτάσεις. Η Δούκισσα λατρεύει τα παιδιά - αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους λόγους που είναι πρέσβειρα στο «Μαζί για το Παιδί».

Δείτε την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/CbiRbJLvblF

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved