Δούκισσα Νομικού: Η τούρτα υπερπαραγωγή που άφησε τους χρήστες του Instagram με το στόμα «ανοιχτό»
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Η τούρτα υπερπαραγωγή που άφησε τους χρήστες του Instagram με το στόμα «ανοιχτό»

Τα γενέθλιά του στο σπίτι γιόρτασε ο Σάββας Θεοδωρίδης, γιος της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο διανύει από την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς έχουν έρθει στο κόσμο τα δύο της παιδάκια, τα οποία και της έχουν κλέψει την καρδιά.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολλές φορές μάς δείχνει πως περνάει στην καθημερινότητα της. Έτσι λοιπόν και αυτή τη φορά, η Δούκισσα Νομικού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του γιου της και όπως είδαμε την διακόσμηση επιμελήθηκε η αδερφή του μικρού.

«Ο γιος μας έχει γενέθλια, η κόρη μας φτιάχνει τη διακόσμηση, ο μπαμπάς μας φωτογραφίζει και η μαμά είναι η πιο ευτυχισμένη μαμά στον κόσμο. Χρόνια πολλά Σάββα μας. Έγινες 4 κιόλας! Αλλά όπως σου υποσχέθηκα σήμερα, θα είσαι για πάντα το μωρό μου. Σε λατρεύουμε μέχρι το διάστημα και πίσω. Οι περήφανοι γονείς σου και η αγαπημένη αδελφή σου», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ωστόσο αυτό που μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν η τούρτα υπερπαραγωγή, η οποία δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε την gallery.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved