Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στο Άμστερνταμ για το τριήμερο- Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον Δημήτρη της!
Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στο Άμστερνταμ για το τριήμερο- Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον Δημήτρη της!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη διανύει την πιο όμορφη περίοδο τη ζωής της, μιας και το καλοκαίρι θα παντρευτεί με τον αγαπημένο της, με τον οποίο δηλώμει απόλυτα ερωτευμένη. 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων, Greece's Next Top model, με την ίδια να έχει κάνει από τότε πολλά βήματα στον χώρο της μόδας, που υπεραγαπά.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, τα τελευταία χρόνια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του αγαπημένου της Δημήτρη, ο οποίος και πριν από λίγο καιρό της έκανε πρόταση γάμου και οι δυο τους θα παντρευτούν τους επόμενους καλοκαιρινούς μήνες.

Πριν από λίγες ώρες, το όμορφο μοντέλο έκανε κάποιες δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι με τον αρραβωνιαστικό της πήγαν ταξίδι στο Άμστερνταμ, για να χαλαρώσουν και να κάνουν και ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά τους.

Το ζευγάρι προτιμά να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να μην έχει δώσει λεπτομέρειες για τον σύντροφό της, μιας και έχει αποκαλύψει μόνο το όνομά του. Το απόγευμα του Σαββάτου (26-3) η ίδια όμως έκανε την ανατροπή και δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία. Μάλιστα, για να μην φανεί το πρόσωπό του, η Δήμητρα το "κάλυψε" με μια καρδιά.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved