Media

To άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της Αλεξανδράκη για τον Κοψιάλη και η αγωνία για τη γιαγιά της!

Gossip-tv Team

Εκτός εαυτού εμφανίζεται σε βίντεό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία θέλησε να πάρει θέση δημόσια για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη αλλά και να εκφράσει την αγωνία της για τη γιαγιά της που νοσηλεύεται διασωληνωμένη! 

Η όμορφη influencer και μοντέλο, φανερά ταραγμένη αφού αναφέρθηκε στη γιαγιά της η οποία νοσηλεύεται και όπως λέει, έδωσε μάχη με τον θάνατο, ξέσπασε εναντίον όλων όσοι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Όπως είπε πολύ θυμωμένη -θυμός που αργότερα έγινε οργή- ο γνωστός influencer του οποίου το όνομα ενεπλάκη στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, δεν έχει καμία ανάμιξη και θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι όσοι τον πολεμούν καθώς ο Κοψιάλης, όπως είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει ξεκινήσει από το μηδέν και τώρα κάνει φιλανθρωπικό έργο που λίγοι γνωρίζουν.

Η ίδια, σε έναν μονόλογο - χείμαρρο δεν έκρυψε την οργή της ούτε όταν αναφέρθηκε στα περιστατικά βιασμών γυναικών, κάνοντας βέβαια ιδιαίτερη αναφορά στις καταγγελίες της 24χρονης Γεωργίας, γεγονός που υπήρξε η αφορμή για να ανακινηθεί και η υπόθεση με το revenge porn της καλής της φίλης Αλεξάνδρας Τούνη πριν από λίγες μέρες.

Δείτε το απίστευτο ξέσπασμά της μέσα από το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί η Αλεξανδράκη: «Κατέληξα σε ένα νοσοκομείο, έψαχναν να μου βρουν τι έχω και δεν έβρισκαν»

Αρραβωνιάστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη! Ο τρόπος που έγινε άφησε άφωνη την Καινούργιου

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγεία της: «Ήθελα να βλέπω μόνο σκοτάδι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved