Αρραβωνιάστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη! Ο τρόπος που έγινε άφησε άφωνη την Καινούργιου
Showbiz

Αρραβωνιάστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη! Ο τρόπος που έγινε άφησε άφωνη την Καινούργιου

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (6-01) η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το όμορφο μοντέλο αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής πως ανήμερα Χριστουγέννων αρραβωνιάστηκε, ανταλλάσσοντας βέρες με τον μέλλοντα σύζυγό της.

Η ίδια περιέγραψε τη στιγμή με την Κατερίνα Καινούργιου να μένει άφωνη με τον τρόπο που έγινε ο αρραβώνας.

«Η αλήθεια είναι πως ανταλλάξαμε βέρες με τον καλό μου τα Χριστούγεννα που ήμασταν όλοι μαζί. Ο άντρας μου, μού έκανε πρόταση γάμου το καλοκαίρι με το μονόπετρο. Και εγώ ήθελα φέτος να Χριστούγεννα που θα ήμασταν μαζί όλη η οικογένεια, να του κάνω δώρο τις βέρες. Το κανόνιζα δυο μήνες. Και την ώρα που έβγαζα τις βέρες ήταν στην τουαλέτα ρε γαμ@το. Και βγαίνει έξω και φιλιόμασταν όλοι. Χάρηκε και η πεθερά. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε… Τα Χριστούγεννα αυτά ήταν…», είπε με ενθουσιασμό η Δήμητρα Αλεξανδράκη ενώ δεν αποκάλυψε αν έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου.

Δες το βίντεο

«Τον σύντροφό μου τον είχα ακουστά. Έτυχε και ήμουν στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αυτή είναι η προξενήτρα. Ήμασταν στο ίδιο μαγαζί με την παρέα του άντρα μου και είχαμε έναν κοινό γνωστό και συστηθήκαμε. Εγώ στη συνέχεια έφυγα και πήγα διακοπές και εκείνος με ακολούθησε. Με διεκδίκησε πάρα πολύ.

Δεν ήμουν σε καμία περίπτωση έτοιμη να μπω σε μία καινούργια σχέση, αλλά έγινε πολύ γρήγορα. Ήταν τόσο όμορφα όλα αυτά τα συναισθήματα και όταν τον είδα στην πιο απλή του μορφή, τον ερωτεύτηκα. Το βράδυ που μου έκανε την πρόταση γάμου είχαμε κάτσει δύο ώρες στην παραλία και κοιταζόμασταν και δάκρυζαν τα μάτια μας», έχει πει η ίδια για τον σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγεία της: «Ήθελα να βλέπω μόνο σκοτάδι»

Κατερίνα Καινούργιου: Ζήτησε από καλεσμένη να δοκιμάσει το μονόπετρό της! «Τι κοτρώνα είναι αυτή;»

Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της: «Το βράδυ που μου έκανε πρόταση γάμου, δάκρυζαν τα μάτια μας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved