Ελεονώρα Ζουγανέλη: Μέσα από φωτογραφία διέψευσε τις φήμες χωρισμού από τον Σπύρο Δημητρίου
Showbiz

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Μέσα από φωτογραφία διέψευσε τις φήμες χωρισμού από τον Σπύρο Δημητρίου

Τι τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου προσπαθούν να ξεπεράσουν την κρίση στον γάμο τους.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή 27/3 όταν προβλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ρεπορτάζ που ισχυριζόταν ότι περνούν δύσκολες στιγμές.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, με την τραγουδίστρια να το διαψεύδει με έμμεσο τρόπο λίγες ώρες μετά.

Πιο συγκεκριμένα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αγκαλιά με τον Σπύρο Δημητρίου και έγραψε: «Γενικώς και οικογενειακώς αγαπάμε τα μπαρ».

Να σας θυμίσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβρη του 2020 στις Σπέτσες. Η ίδια λίγο καιρό αργότερα μίλησε δημόσια για εκείνη την ημέρα και αποκάλυψε αν απόλαυσε τον γάμο της.

«Αφάνταστα. Δεν είμαι ιδιαίτε­ρα εκδηλωτικός άνθρωπος, έχω μια δυσκολία στο να εκφράσω τη χαρά μου και συχνά οι κοντι­νοί μου άνθρωποι έχουν αυτό το παράπονο, ότι όταν είμαι χαρού­μενη δεν το δείχνω έντονα. Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε τον εαυτό μου τόσο χαρούμενο όσο εκείνη την ημέρα, τόσο πηγαία χαρού­μενο και με τόση ευκολία να το εκφράσω. Λόγω των συνθηκών ήταν εκεί όσοι έπρεπε, οι απα­ραίτητοι, οι άνθρωποι καρδιάς, αυτοί με τους οποίους μοιράζο­μαι ούτως ή άλλως την καθημε­ρινότητά μου. Αν δεν υπήρχαν τα μέτρα και έπρεπε να γίνει ένας πολύ ανοιχτός γάμος, μπορεί και να ήμουν πιο κομπλαρισμένη».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved