Συγκλονίζει ο Αντώνης Τσαπατάκης: «Αν είχα σωστή παιδεία, δεν θα είχα πάθει το ατύχημα...»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Αντώνης Τσαπατάκης: «Αν είχα σωστή παιδεία, δεν θα είχα πάθει το ατύχημα...»

Ο Αντώνης Τσαπατάκης, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο βιβλίο του, με θέμα την αναπηρία, με σκοπό να περάσει διάφορα μηνύματα αγάπης, ισότητας και σεβασμού. 

Ο Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες συγκίνησε το Πανελλήνιο με την προαγωγή του σε αξιωματικό της Αστυνομίας, αποδεικνύει πως είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος άνθρωπος.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του περιοδικού Secret, ο Αντώνης Τσαπατάκης είναι σχεδόν έτοιμος να κυκλοφορήσει το νέο του βιβλίο, ζητώντας, μέσα από αυτό να περάσει τα δικά του μηνύματα και να αφυπνήσει τον κόσμο να δημιουργήσει παιδεία και να πορεύεται βάσει αυτής.

Σε αυτό το δεύτερο βιβλίο- παραμύθι του, με πρωταγωνιστή τον μικρό Τόνι, θα μιλάει για την αναπηρία και θα περνά μέσα από αυτό μηνύματα ισότητας, αγάπης και δύναμης. Άλλωστε, ο ίδιος έχει δηλώσει πως αγαπά πολύ τα παιδιά και τα όνειρα τους.

«Αν καταφέρεις να σε ακούσουν τα παιδιά, θα σε ακούσουν και οι γονείς. Όλα τα προβλήματα σε αυτή τη χώρα ξεκινούν από την έλλειψη παιδείας. Αν είχα σωστή παιδεία, δεν θα είχα πάθει το ατύχημα. Έτρεχα. Τα παιδιά ακούν, το βλέπεις στα μάτια τους, και,, αν καταφέρεις να ξυπνήσουν το επόμενο πρωί και να θυμούνται κάτι από αυτά που είπες την προηγούμενη ημέρα, τότε έχεις πετύχει κάτι. Γι' αυτό οτόχευσα στα παιδιά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο ‘ίδιος για την προσπάθεια του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved