Αντώνης Τσαπατάκης: Ο φακός του gossip-tv τον πέτυχε στα στενά της Αθήνας (photos)
Gossip Cam

Αντώνης Τσαπατάκης: Ο φακός του gossip-tv τον πέτυχε στα στενά της Αθήνας (photos)

Ο παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και η κάμερα του gossip-tv αποθανάτισε τη στιγμή. 

Η ιστορία ζωής του Αντώνη Τσαπατάκη θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ταινία, με διάφορες ανατροπές, στιγμές χαράς αλλά και άλλες αρκετά δύσκολες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκεiται για έναν πραγματικό μαχητή, που δεν το βάζει κάτω ποτέ και προσπαθεί κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Από μικρός ήταν ένα παιδί με όνειρα και φιλοδοξίες, που στόχο είχε να κατακτήσει την κορυφή του αθλητισμού και να προχωρήσει σε αυτό. Ένα ατύχημα με τη μηχανή του το 2007 σε ηλικία μόλις 18 ετών, έμελλε να τον καθηλώσει για πάντα σε αναπηρικό αμαξίδιο και να του στερήσει ολοκληρωτικά την ικανότητά του να περπατάει.

Όμως, ακόμα και τότε, δεν το έβαλε κάτω. Έναν χρόνο ακριβώς μετά το ατύχημα, ξαναμπήκε στο νερό και αποφάσισε ότι θα καταφέρει τους στόχους του, ανεξαρτήτως του κινητικού του προβλήματος. Μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να προσπαθεί, χαρίζοντας στην Ελλάδα ολοένα και περισσότερες επιτυχίες, ως παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση.

Στηριγμά του σε όλη αυτήν την προσπάθεια είναι η σύντροφός του, fashion editor και μοντέλο, Βασιλική Ρούσσου, η οποία καμαρώνει συνεχώς τον σύντροφό της και τον ενθαρρύνει σε κάθε του βήμα.

Σε πρόσφατο βίντεο, που δημοσίευσε ο Αντώνης Τσαπατάκης στο Instagram, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, φαίνεται ότι περιγράφει με ρεαλιστικό τρόπο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με το αμαξίδι;o του σε θέματα καθημερινότητας, όπως το να μπει απλά στο αυτοκίνητό του. Τονίζει μάλιστα ότι φαίνεται να μην υπάρχει κανένας σεβασμός για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, αφού ορισμένοι επιλέγουν να αδιαφορούν για αυτήν την κατάσταση.

Δείτε παρακάτω το σχετικό post του:

Ο φακός του Gossip-tv αποθανάτισε τον Αντώνη Τσαπατάκη σε μια βόλτα του στα στενά της Αθήνας, όπου κινείται με το αναπηρικό του αμαξίδιο.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Τσαπατάκης: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο – Τον αποθέωσε η σύντροφός του, Βασιλική Ρούσσου

Τσαπατάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη! Τού πήραν τη δάδα των Ολυμπιακών του '18

Θύμα διάρρηξης ο Τσαπατάκης! Χάος το σπίτι του μετά την κλοπή! Η οργή και η έκκληση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved