Τσίκλης: Ο Λευτέρης από τις Άγριες Μέλισσες μιλάει για την σκηνή της αυτοκτονίας - «Με σόκαρε»
Showbiz

Τσίκλης: Ο Λευτέρης από τις Άγριες Μέλισσες μιλάει για την σκηνή της αυτοκτονίας - «Με σόκαρε»

Ο Δημήτρης Τσίκλης παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

New entries στο φετινό, τρίτο κύκλο του επιτυχημένου σίριαλ εποχής του ΑΝΤ1, «Αγριες Μέλισσες», ο Δημήτρης Τσίκλης, υποδύεται τον Λευτέρη Μεγαρίτη και μας μιλά για τις δυσκολίες του ήρωα του, για το τι άλλο θα ήθελε αλλά και για την σκηνή της αυτοκτονίας.

Πόσο σε έχει επηρεάσει ο ρόλος του Λευτέρη;

Δεν με έχει επηρεάσει, αλλά με έχει βάλει σε πολλές σκέψεις. Υπάρχουν στιγμές του Λευτέρη για τις οποίες πήρα χρόνο να σκεφτώ, ακόμα και στο σετ, όπως αυτή της αυτοκτονίας. Με σόκαρε. Όσο ήμουν κρεμασμένος εκεί πάνω -από ένα γερανό ουσιαστικά και προσπαθούσα να παραμείνω ακίνητος και να αδειάσω εντελώς ώστε να βγει σωστά η σκηνή, σκεφτόμουν όλους τους ανθρώπους που έφτασαν σε αυτό το σημείο, που θέλησαν να τερματίσουν τη ζωή τους ή την τερμάτισαν, το πόσο τους επηρεάζει ο κόσμος που έχουμε φτιάξει και στον οποίο δεν χωράνε. Έτσι είναι κι ο Λευτέρης, δεν χωρά στο σύμπαν εκείνης της εποχής, έχει πολύ ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία. Αναρωτιέμαι, επειδή τον έχω αγαπήσει πολύ ως ρόλο, πώς θα ήταν αυτό το νέο παιδί στην πραγματικότητα του 1968, της εποχής στην οποία εξελίσσεται η ιστορία μας.

Μιλώντας για οικογένεια, η Κορίνα πώς είναι απέναντι στον ήρωα
που υποδύεσαι;

Η Κορίνα πιστεύει πως με τον τρόπο της τον στηρίζει. Έχει μια δική της οπτική, έχει τις δικές της αξίες και ιδανικά. Στα μάτια της, ο Λευτέρης, που προσπαθεί να επιβιώσει και να υψώσει το ανάστημα του και η μητέρα της επιδιώκουν να διαλύσουν το σύμπαν της. Θέλει την οικογένεια της ενωμένη, ζει σε αυτήν τη φούσκα, στο μικρόκοσμο της, και δεν μπορεί να δει ότι το πρόβλημα είναι ο Ακύλας. Έχει καλές προθέσεις πάντως, αλλά είναι το κορίτσι του μπαμπά, μέχρι να μάθει ότι δεν είναι στ' αλήθεια πατέρας της. Δεν ξέρω αν αυτό το προβλέπει το σενάριο, αλλά θέλω πολύ να γίνει, θέλω να δω αυτήν τη σκηνή. Αν υπάρξει και δεν συμμετέχω ως Λευτέρης, θα πάω στο γύρισμα να τους δω, να δω πόσο θα κλονιστεί η σχέση τους και πώς θα το διαχειριστούν.

Τι άλλο θα ήθελες να δεις;

Τη δικαίωση του Λευτέρη. Είναι ένας πολύ καθαρός χαρακτήρας. Επίσης, θα ήθελα να δούμε την παραδειγματική τιμωρία του Ακύλα και όλων όσοι έχουν βασανίσει τους υπόλοιπους. Δεν ξέρω αν θα το δούμε γιατί ούτε στη ζωή το βλέπουμε πάντα. Όλοι μας έχουμε μεγάλη ανυπομονησία γιατί παίρνουμε λίγα λίγα τα επεισόδια και πάντα έχουν μεγάλες ανατροπές που μας εκπλήσσουν.

Σχετικά με τη σκηνή της αυτοκτονίας που ανέφερες, σου έδωσε χαρά ή ικανοποίηση το πόσο θετικά την αντιμετώπισαν οι χρήστες των social media;

Πολύ μεγάλη, αλλά ακόμα μεγαλύτερη χαρά μου έδωσε το πώς την αντιμετώπισε ο κόσμος έξω. Είχα γυρίσει τη σκηνή αρκετό καιρό πριν προβληθεί, οπότε δεν την κουβαλούσα τόσο πολύ μέσα μου, δεν ήταν τόσο νωπή. Θυμάμαι, βγήκα να πάρω φαγητό σε ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι μου όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και οι επιβαίνοντες μου φώναζαν θετικά σχόλια. Εκεί κατάλαβα πόσο άγγιξε τον κόσμο
αυτή η σκηνή. Πολλοί άνθρωποι με πλησιάζουν και μου λένε δικές τους ιστορίες ή πράγματα που μετακινήθηκαν μέσα τους από αυτό που πέρασε ο Λευτέρης, κάτι
βαθιά συγκινητικό.

Γι’αυτό έγινες ηθοποιός, για να περνάς μηνύματα στον κόσμο;

Σίγουρα ήταν ένας λόγος. Υπάρχει όμως μέσα μου και μια πηγαία ορμή να εκφραστώ και να επικοινωνήσω, επομένως η υποκριτική ήταν για μένα μονόδρομος κατά κάποιον τρόπο. Ήταν τόσο φυσικό να ακολουθήσω αυτόν το δρόμο όσο και η ανάγκη μου να φάω.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved