Τζόυς Ευείδη: «Είχα μία άτυχη εγκυμοσύνη... Ήταν πολύ μεγάλη φρίκη, έπεσα σε κατάθλιψη»
Showbiz

Τζόυς Ευείδη: «Είχα μία άτυχη εγκυμοσύνη... Ήταν πολύ μεγάλη φρίκη, έπεσα σε κατάθλιψη»

H Τζόυς Ευείδη για πρώτη φορά αποκαλύπτει μία άτυχη εγκυμοσύνη που είχε στο παρελθόν η οποία τής στοίχισε ιδιαίτερα συναισθηματικά. 

Η ηθοποιός αναφερόμενη στις απώλειες της ζωής της, δεν θα μπορούσε να μη μνημονεύσει δύο από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ζωής της, τους γονείς της που όπως λέει έχασε με διαφορά ένα μήνα. Δείτε τι άλλο είπε παρακάτω...

Το θέατρο λειτούργησε για εσάς ψυχοθεραπευτικά;

Μόνο έτσι. Ειδικά όταν έχασα τους δυο γονείς μου, το θέατρο με κράτησε από την απόλυτη κατάθλιψη. Τους έχασα με έναν μήνα διαφορά. Τότε έπαιζα στην παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» που είχε μεγάλη επιτυχία και είχαμε ένα θέατρο γεμάτο. Για δυο ώρες κάθε μέρα έκανα ένα «κλικ» και ήμουν σε ένα άλλο σύμπαν. Είναι δύσκολο, αλλά και ευεργετικό.

Υπήρξαν στιγμές που θέλατε να κλειστείτε στο σπίτι και να μην κάνετε τίποτα;

Όταν είσαι στον κυκεώνα των πραγμάτων και δουλεύεις 15-18 ώρες, δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς να ήμουν σπίτι. Είσαι σε μια φούρια που δεν προλαβαίνεις και είναι στο σύστημά σου πια η τρεχάλα.

Βγήκατε πιο δυνατή μετά τον θάνατο των γονιών της;

Είναι ένα αναγκαίο κακό που αναγκαστικά βγαίνεις πιο δυνατός, γιατί συνειδητοποιείς πως δεν είσαι πια το προστατευόμενο μέλος. Ότι είσαι μεγάλος και όχι ο έφηβος που πάντα νόμιζες πως είσαι.

Σας λείπει σήμερα ένα παιδί;

Όχι, δεν μου λείπει ένα παιδί. Όσα παιδιά θέλω να ζουλήξω τα έχουν οι φίλοι μου, οπότε μπορώ να ξεδίνω εκεί. Από μικρή δεν ήμουν του «αχ να κάνω ένα παιδάκι», «να παντρευτώ», τίποτα από όλα αυτά τα συμβατικά. Μου προκαλούσε λίγο φρίκη η ιδέα (γέλια). Η εικόνα της οικογένειας πάντα με βραχυκύκλωνε.

Είχατε κάποια άτυχη εγκυμοσύνη και δεν θελήσατε να προσπαθήσετε ξανά;

Ναι είχα. Αλλά αν το ήθελα σαν τρελή, θα μπορούσα να το είχα προσπαθήσει. Δεν το κυνήγησα όσο έπρεπε.

Πώς βιώσατε την αποβολή αυτή;

Ήταν πολύ μεγάλη φρίκη, έπεσα σε κατάθλιψη. Και μόνο αυτό που σου κάνουν οι ορμόνες, είναι ανελέητο. Και πάλι όμως, τότε το θέατρο με έσωσε.

Πηγή: Εγώ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved